Jó arc

2020. november 10. 08:37

Korózs Lajos gyermeteg lódítása még a sajátjait is meghökkentette.

2020. november 10. 08:37
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Nem tudni, miért, de az MSZP foggal-körömmel ragaszkodik Korózs Lajoshoz, holott egymást érik a népjóléti szakembernek mondott káder botrányos esetei. E jegyzet keretei nem teszik lehetővé, hogy kitérjek pályafutásának valamennyi kunsztjára – még a legriasztóbbak felsorolása is elvinne egy teljes újságoldalt. Ami a közös bennük: Lajos ipari méretekben talál ki és terjeszt mindenféle álhíreket, amelyek egyetlen célja a kormányzat lejáratása. Egyszer a nyugdíjemelés technikáját (az általuk megszüntetett tizenharmadik havi nyugdíj újbóli bevezetésének módját) ótvarolja, másszor rasszista szándékúnak bélyegzi a családi pótlék intézményét… Hősünk a nyáron a »nagyszerű asszonnyal«, Németh Athinával készített megrázó videódrámájával épületeset bukott ugyan, ám ez sem verte ki a járásából.

Minap a kormánypártok bejelentették: parlamenti képviselőik mindaddig nem vesznek részt az Országgyűlés népjólét bizottságának járványügyi napirendjein, ameddig a kamuvideós ember nem kér bocsánatot, és nem távozik a testület éléről. (Szerintem azt várhatják…) Mindeközben Korózs újabb álhírrel állt elő, ezúttal egy olyan grafikont tett közzé, amelyen a koronavírus-fertőzés az egyik vezető halálokként szerepel. A gyermeteg lódítás a sajátjait is meghökkentette, még a Momentum-csókos Czeglédy Zoltán politológus is azt tanácsolta neki, tüntesse el a bejegyzést, ­mielőtt az »visszaüt«. Szóval nem értem, miért épp ezt a kétségbeejtő Lajost küldi a párt a nyilvánosság elé. Sokan azt mondják, azért, mert jó arc, ő képviseli a szocialista folytonosságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. november 10. 17:30
Ezt a végtelenül buta, folyamatosan hazudós Korózst mikor távolítják már el a Bizottság éléről??
tóth mária
2020. november 10. 11:55
Lajos olyan buta, hogy nincsenek rá jelzők!
akiaki
2020. november 10. 11:23
hát Lajos szót ért a disznókkal!
szürkeSzarvas
2020. november 10. 11:09
A legélesebb kés . A kan Kunhalmi a Marxista Leninista Esti Egyetemről. És a Bangóné is himben! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!