Így kell leállítani a fideszes propagandagépet

2020. november 29. 07:30

Fel kell darabolni a KESMA-t, be kell zárni az MTVA-t.

2020. november 29. 07:30
Donáth Anna
Facebook

„Ismét bebizonyította a fideszes propagandagép, hogy nem tekinthető médiának. Most azonban nem egy hazugsággal, hanem szimpla lopással. Szeptember 23-án megjelent egy riport az Azonnalin: egy vállalkozó, Attila történetét mesélte el Rences Ágoston, aki internetes banki csalás áldozata lett, és elveszített több, mint hatmillió forintot. Attila később elmondta a történetét a kormányzati propagandegép egyik fogaskerekének, a Kisalföldnek is. A kiadvány ezek után saját riport írása helyett fogta, és ellopta az Azonnali riportjának szövegét Attilláról, és online, illetve a napilap cikkeként is megjelentette az eredetire való hivatkozás nélkül.

Egyértelmű, hogy Magyarországon a Fidesz leváltása után a következő kormánynak keményen fel kell majd lépnie a propagandagéppel szemben. Meg kell akadályoznunk a további álhír és dezinformációs kampányokat,  meg kell akadályoznunk, hogy propagandisták tovább lophassák valódi újságírók munkáit, mert ezek egyetlen célja, hogy szétverjék az emberséges demokráciákat és az igazságos jogállamokat.

1. Fel kell darabolni a gigantikus propagandagépezetet, a KESMA-t.

2. Be kell zárni az állami propagandát, az MTVA-t.

3. Újra kell alakítani a most csak fideszes tagokkal feltöltött médiatanácsot.

4. Korlátozni kell az állami hirdetéseket, hogy ne lehessen torzítani a hirdetési, és azon keresztül a magyar médiapiacot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2020. november 30. 14:38
Annácskát meg jól fenéken kell rúgni!
syphax
2020. november 30. 12:38
A KISFASZOM NEM KÉNE A MOCSKOS POFÁDBA? BAZZDMEG A ROHATT ZSIDÓKÚÚRVAANYÁDAT DONÁTPANNI
Spiltyu
2020. november 30. 08:44
Annácska nem tudsz akkora hülyeséget mondani hogy ne érezném úgy hogy meg akarlak dugni...
Vasalo
2020. november 30. 06:31
Arrol persze nem beszél ez a ribanc, hogy a szlovákiai egyetlen magyar napilap rendszeresen másol ( a források mellözésével) a magyarorzsági szennylapokbol cikkeket - no nem a konzervativ oldalrol, habár egy cikk megjelent szorol szora az origotol is, igaz más név alatt :-( , és Nyerges föszerkesztö ur ( a Kisalföld volt föszerkije) a mult hét végén a lap olvasoi forumából szo és ok nélkül töröltetett minden konzervativ forumozot, és hozzászolásaikat. Arrol nem is beszélve, hogy naponta jelennek meg hamis és hamisitott hirek a napilapban. Nyerges meg 2-3 hetente "elemzö agymosást az olvasoknak" , amiben csak egy biztos a bosszu, azért, hogy kirugták a Kisalföldtöl. Ez a szolásszabadság liberális modra! Kit is képvisel ez a ribanc meg társai az EU parlamentben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!