Így égeti a fővárosiak pénzét Karácsony Gergely

2020. november 17. 20:09

Mintha direkt arra játszanának Karácsony Gergelyék, hogy a pénzhiányra hivatkozva tovább tudjanak hisztizni.

2020. november 17. 20:09
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Karácsony Gergely és a teljes balliberális oldal szinte minden nap megállás nélkül telesírja a balliberális sajtót azzal, hogy állítólag nincsen elég pénze a fővárosnak. Mint azt egy korábbi posztomban (lent belinkelve) a budapesti tömegközlekedés kapcsán már jeleztem, úgy folyik el feleslegesen a fővárosiak pénze több ponton is, mintha direkt arra játszanának Karácsony Gergelyék, hogy a pénzhiányra hivatkozva tovább tudjanak hisztizni.

Most itt egy újabb eset: az este 8 óra utáni kijárási tilalom kapcsán a BKK jelezte, hogy a nappali közösségi közlekedési járatokat változatlan menetrendi kínálattal indítja. Magyarán normál menetrend szerint járnak a szinte teljesen üres metrók, villamosok és buszok.

Mi ez ha nem pénzpocsékolás. Mi ez, ha nem a fővárosiak pénzének felesleges égetése? Egy felelősen gazdálkodó és a fővárosiak pénzéért valóban aggódó városvezetés a szinte teljesen kihalt városban átgondolná a tömegközlekedési eszközök ritkítását, esetleg az éjszakai menetrendre történő átállást.

Természetesen fontos, hogy a késő estig, akár éjszaka dolgozó emberek is eljussanak a munkahelyükre vagy onnan haza, azonban ehhez semmiképpen sem szükséges a normál menetrend megtartása. Jól példázza ezt – a kijárási tilalom alatt készült – mellékelt kép is a teljesen kihalt metróállomásról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2020. november 18. 17:02
Mintha direkt arra játszanának Karácsony Gergelyék, hogy a pénzhiányra hivatkozva tovább tudjanak hisztizni Nem mintha. Pontosan arra játszanak.
barany
2020. november 18. 13:35
"Mintha direkt arra játszanának Karácsony Gergelyék, hogy a pénzhiányra hivatkozva tovább tudjanak hisztizni." Ehhez nem is fér kétség. Ez az egyetlen dolog, amihez értenek. Karácsony különösen képtelen bármiféle vezetői képességet felmutatni. Egyedül az üres dumában tud jeleskedni.
Bal Bakó
2020. november 18. 06:53
Ez egy elég rosszindulatú írás volr.
linkeloe
2020. november 17. 23:57
Geri közös M.E, jelölt akar lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!