Hogyan lett a heteroszexualitásból politikai állásfoglalás?

2020. november 24. 11:07

Amikor alkotmányokat kezdtek írni, senkinek nem jutott eszébe, hogy annak tartalmaznia kell köztudomású dolgokat.

2020. november 24. 11:07
Paranoid Android
Paranoid Android
kiettemeg

„Kevés annál nyilvánvalóbb tény létezik, hogy az emberek kétneműek és egy gyermek anyja nő, az apja pedig férfi. A férfi és nő fogalma, hétköznapi és triviális jellege ellenére a legerősebb módon természettudományos és tapasztalati fogalmak, olyan sok értelemben határoznak meg nyilvánvaló és kétségbe nem vonható különbségeket, illetve olyan mértékben kapcsolódnak össze a faj életének folytatásában, hogy semmiképpen sem lehet őket normatívnak, hanem csak definiatívnak nevezni. A nő és férfi fogalma egyértelmű, racionális, teljes, koherens és konzisztens. Ez a két fogalom egyértelmű biológiai szükségszerűségeken alapul. Ha csak az egyik hiányzik, vagy a kettőjük közötti összefüggések megszakadnak, a faj léte azonnal veszélybe kerül.

Ha ez a szakadás egy adott kultúrán belül következik be, akkor az a kultúra fog elpusztulni, mert az adott kultúrában, közösségben, társadalomban élő emberek egyszerűen kihalnak. Az a kultúra kipusztul, amelyben nem része a normalitásnak a szaporodás, és a nők és férfiak ennek érdekében végzett összehangolt tevékenysége. Sajnos a demográfia is természettudomány, nem enged meg csodákat.

A világ egyetlen alaptörvényébe sem írták bele, hogy az anya nő, az apa pedig férfi. Akkoriban, amikor alkotmányokat kezdtek írni és azóta az elmúlt fél évszázadig, senkinek nem jutott eszébe, hogy az alkotmánynak tartalmaznia kell olyan köztudomású dolgokat, amelyeket értelmetlen kétségbe vonni. Az alkotmányban nincs benne, hogy a tárgyak és az emberek lefele esnek, a Föld gömbölyű és hogy a nők szülik a gyerekeket. Ahogy az sem, hogy férfiak is szülhetnek gyereket. Ha ezeket a trivialitásokat elkezdjük beemelni az alaptörvénybe, akkor nemsokára azt is bele kell írnunk, hogy az állam nem köteles minden erőforrást megmozgatni azért, hogy a magukat nőnek képzelő férfiak (itt a férfi fogalma genetikai) szülhessenek is gyereket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. november 25. 07:23
A legszomorúbb az egészben, hogy a fajtalan lobbi olyan erővel nyomja a témát, hogy csak így lehet hatásosan védekezni. Most az jön, hogy az amnéziás internacionálé majd megtámadja valami fiszfasz libsi bíróságon.
Bástyaelvtárs
2020. november 24. 15:55
nem, kedves droid. Nem kell beleírni köztudomású dolgokat az alkotmányba , csak ti beleírtok. Most az jön, h a fiúknak kukija van a lányoknak meg puncija. Általában ez igaz is, de ebből nem következik az, hogy meleg ff vagy női párok ne fogadhatnának örökbe gyereket és az együttélésüket ne nevezhetnénk családnak ! Az általatok képviselt kirekesztő és leszűkítő családfogalom kurvára nem köztudomású, csupán a ti eszmei ideológiai elképzeléseiteknek megfelelő. És ezt törvénybe akarjátok vésni, hogy nehogymár a másképp gondolkodók véleménye legális lehessen. Gyakorlatilag törvénytelenné teszitek a tiétektől eltérő gondolkodást, ez a nagy büdös helyzet !
Learten
2020. november 24. 12:46
Ilyenkor nekem mindig ez jut eszembe, és rémít is meglehetősen (tudom írtam már, nem is aktuális de a vicc persze nem szó szerint): A cigány nyugatra indul 89-ben (határnyitás). A határőr megkérdezi miért megy? Nos az első VH előtt a buzikat eltűrték. A második VH alatt üldözték. De most már kötelezővé akarják tenni!
olajfa1
2020. november 24. 12:05
Lassan már azt is tilos lesz mondani hogy a föld gömbölyű... és nem lapos, mert a "homofóbak azt mondják, hogy "de nekik akkor is lapos és kész! PUNKT TUMM" és akkor aki azt mondaná hogy de mégsem lapos azt a "HOMOFÓBOK INKVIZÍCIÓJA ELÉ VEZETIK"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!