Folytatjuk a „Lenintelenítést” Győrben

2020. november 06. 13:11

Ma 2 db utcatáblát távolítottam el személyesen a Baross Gábor utcában.

2020. november 06. 13:11
Dr. Dézsi Csaba András
Facebook

„Folytatjuk a »Lenintelenítést« Győrben

Ma 2 db utcatáblát távolítottam el személyesen a Baross Gábor utcában.

Amellett, hogy ezeknek a tábláknak a »kinnfelejtését« az Önkormányzati Törvény is tiltja () nem engedhető meg 30 évvel a rendszerváltást követően az, hogy egy olyan személy neve legyen turista látványosság városunkban, akinek ideológiájához és tevékenységéhez sok millió ember vére tapad. Szomorú, hogy ezt időnként még magyarázni kell!

Szívügyünk Győr”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. november 06. 21:34
Halálig tartó háború a gazdagok és a hozzátartozóik, a burzsoá intellektuelek ellen. Aki nem dolgozik, az ne is egyék - ez a gyakorlati parancsa a szocializmusnak. Közös célunk az: megtisztítani az orosz földet mind a kártevőktől, a bolháktól - a zsiványoktól, a rovaroktól - a gazdagoktól, és így tovább, és így tovább. (Lenin: Hogyan szervezzünk versenyt?, Collected Works, 26.kötet, 411,414.old.)
egyvilág
2020. november 06. 18:34
Apropó kommunizmus, egy összefoglaló írás az ideológiákról, az ideológiagyártás eszközeiről, a propagandáról, arról, hogy az emberek miért olyan fogékonyak az ideológiákra, stb...: https://egyvilag.hu/temakep/072.shtml
annamanna
2020. november 06. 18:13
A lovagregények a plafonig értek, És köztük egy szikár alak ült. A füstölő gyertya a körmére égett, Ha az ész fejvesztve menekült. A valóság végül már messze járt, S ő elindult akkor, hogy átélje, amit kitalált. Don Quijote, Don Quijote, A szélmalom csak játszik veled. Don Quijote, Don Quijote, Ma is köztünk élsz, de más a neved. Don Quijote, Don Quijote, A szélmalomharc mire való? Don Quijote, Don Quijote, Minek álmodni, ha ébren is jó? Bús képű lovag az utakat rója, Ha nincs, hát keres akadályt. S ha úgy érzi, fontos, hogy valaki várja, Egy Dulcineát is kitalál. A valóság gyakran a fejére áll, Ő nekivág akkor, és rémes, hogy néha mit csinál. Don Quijote, Don Quijote, A szélmalom csak játszik veled. Don Quijote, Don Quijote, Ma is köztünk élsz, de más a neved.... https://www.youtube.com/watch?v=6OJioczPq5A
121212
2020. november 06. 16:57
Mióta is van fideszes vezetés Győrben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!