Este megkaptam Dorosz Dávid barátom lemondó levelét

2020. november 19. 21:56

Budapest jövője és az önkormányzatiság is tét a következő választáson.

2020. november 19. 21:56
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Este megkaptam Dorosz Dávid barátom lemondó levelét. Dávid azt a tiszteletreméltó döntést hozta, hogy a pozíció és tisztség helyett a munkát választja, hogy a Párbeszédet, illetve a közös ellenzéket segítve kizárólag a kormányváltásért dolgozik. Az elmúlt 30 évben kevés ilyen gesztust láttunk.

Dávidnak igaza van abban, amit levelében ír: Budapest jövője és az önkormányzatiság is tét a következő választáson. Dávid egyik kampányfőnökömként győzelemre segítette a tavalyi októberi főpolgármesteri kampányt, az ország egyik legjobb kampányszakembereként nagy szerepe kell, hogy legyen a 2022-es kormányváltó kampány sikerében is. És szükség lesz szaktudására a közös ellenzéki program klímavédelmi és fejlesztési fejezeteinek kidolgozásában.

Mindezek miatt nehéz szívvel, de a kormányváltás fontosságának tudatában, sok beszélgetés után úgy döntöttem, elfogadom Dávid lemondását. Barátságunk és szövetségünk sosem a pozíciókon, hanem a közös értékeinken, és egymás iránti tiszteleten alapult.

Köszönöm Dávid Budapestért végzett munkáját, az általa elindított programokat. Vezetésével a klímavédelem tucatnyi városházi munkatárs addigi “földalatti” munkájából központi üggyé vált, még ha ezt el is takarták a kormánnyal való napi csaták. Ez így is fog maradni, amire garancia a kiépült új szervezeti rend.

11 éve egy sikeres kampány menedzsereként ismertem meg, 11 hónap múlva biztosan egy sikeres, győzelemre készülő kampány meghatározó tagja lesz. Az egész ország érdeke, hogy egy kormányváltás után zöldebb, szabadabb és igazságosabb hely legyen a városunk és a hazánk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. november 22. 10:23
miért nézitek az embereket hülyéknek? ezt a mesét senki nem veszi be! csak úgy egy este küldte neked! hát ennyire baromnak nézitek az embereket! vagy nem is dolgoztatok együtt? és ezért nem tudtátok megbeszélni! további faszságokat had szívjanak azok is akik rátok szavazott!
MMisu
2020. november 20. 15:17
Kibaszták mert ő volt a gyenge csapat leggyengébbje!
rókabácsi
2020. november 20. 13:44
faszbukgeri! ezt még a ti oldalatokon sem hiszik el! valami nagyon kezd ott bűzleni nálatok!
Box Hill
2020. november 20. 13:27
A főpolgármester bevallotta: a barátja a helyettese. Remek baloldali demokrácia példakép. Eddig még Sztálin se vitte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!