Ennyit Brenner Koloman jobbikos képviselőről

2020. november 20. 18:06

Saját hazáját hozta fel negatív példaként Oroszország, Törökország, Azerbajdzsán mellett, kiállva a CEU és a gender-szak védelme érdekében.

2020. november 20. 18:06
Juhász Hajnalka
Facebook

„Amikor két éve letettem a képviselői eskümet az Országházban, a fogadalom evidens része volt számomra, hogy hazámat mindig, minden körülmény között megvédem, megvédem azok ellen, akik támadják. A támadók jöhetnek bármely nemzetközi szervezet égisze alatt, lehetnek óriási pénzemberek, és ahogy a példa mutatja, lehetnek sajnos magyar baloldali képviselők is. Ez utóbbi talán a legszégyenletesebb. Ma tárgyalta (természetesen online) az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése Brenner Koloman jobbikos képviselő jelentését az Akadémia szabadságáról és a felsőoktatási intézmények autonómiájáról, és nyugodtan mondhatjuk, hogy az Európa Tanács gyakorlatában és történetében is teljesen atipikus dolog történt: a »független« magyar jelentéstevő a saját hazáját – Magyarországot – hozta fel negatív példaként többek között Oroszország, Törökország, Azerbajdzsán mellett, kiállva a CEU és a gender-szak védelme érdekében.

Ez nemcsak politikusként elfogadhatatlan és maximálisan elítélendő, hanem szakmailag is. A Parlamenti Közgyűlés Etikai Kódexének 1.1.4 pontja alapelvként kimondja ugyanis, hogy a jelentéstevőknek pártatlannak és elfogulatlannak kell lenniük. Ha ez sérül, kilátásba helyezi más független jelentéstevő megválasztását. Azt javasoltam, hogy annak érdekében, hogy az igen tisztelt jelentéstevő jelképes függetlensége megmaradjon, töröljék a Magyarországra vonatkozó teljes fejezetet.

Ennyit Brenner Koloman jobbikos képviselőről. Járvány idején, amikor az egészségügyi dolgozók és orvosok emberfeletti küzdelmet vívnak a magyar emberek életének és egészségének megőrzése érdekében neki a CEU és a gender-szak védelme mindenek felett való...Remélem, amikor eljön az idő, a magyar választók nem felejtik el, hogy míg a Fidesz-KDNP értük küzd, addig az ellenzékiek folyamatosan hátba támadják őket! Ahogy Deák Ferenc mondta: »Jobban tudom szeretni e hazát, mint gyűlölni ellenségeinket«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. november 21. 19:42
Ez a Brenner faszi egy szarházi karrierista. Akárcsak pártja 99 százaléka.
toef36
2020. november 21. 18:50
Komolan - egyszerűen - KÁRTEVŐ. Lehet bármilyen pozicóban...
Armageddon
2020. november 21. 13:15
A Fidesz az elmúlt 30 éves szokásjogot is felrúgva (minden más kormánypárti és ellenzéki tisztségviselőt megszavazva) kizárólag legnagyobb politikai ellenfele, a Jobbik alelnökjelöltjét nem támogatta a parlamenti szavazáson három meghozott döntés után az Országgyűlés mégsem volt határozatképes. Az ellenzék felháborodott a távollévő képviselők miatt, heves szóváltás alakult ki a padsorok között. A levezető elnök úgy döntött, a következő ülésnapra halasztja a szavazást. Rögös út vezetett a jobbikos német nemzetiségű politikus, Brenner Koloman parlamenti alelnökké választásáig. Harmadik nekifutásra, de parlamenti alelnökké választották Brenner Kolomant. Az Országgyűlés 109 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 1 tartózkodás mellett választotta alelnökké Brenner Kolomant.
Armageddon
2020. november 21. 12:51
Ez is egy kitörésnapi újnyilas. Pfff!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!