Egy év eltelt, de a Városháza még mindig nem közpark

2020. november 22. 09:45

Kérem főpolgármester urat, engedje át a Városháza udvarának parkolóhelyeit azoknak, akiknek az otthonuk az V. kerület.

2020. november 22. 09:45
Szentgyörgyvölgyi Péter
Facebook

„»Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a hivatal dolgozóinak és a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők« – mondta Karácsony Gergely a kampányában zászlóshajóprojektként emlegetett Városháza udvarának megnyitása kapcsán.
Vajon most van ilyen főpolgármester?
1 év eltelt a főpolgármesteri ciklusból, de a Városháza még mindig nem közpark.
Addig is, tisztelettel kérem Karácsony Gergely főpolgármester urat, hogy ha már az V. kerületi lakosok számára kizárólagos parkolóhelyek biztosítására nekem nem adott lehetőséget, akkor engedje át a Városháza udvarának parkolóhelyeit mindazoknak, akiknek az otthonuk az V. kerület. Itt az alkalom világossá tenni, hogy mennyire fontos Önnek minden polgár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. november 22. 17:14
A Majom csak egy DUMALÁDA!! Az volt , az ma is és az is marad!! De hát ezt választottátok fővárosiak! AKKOR VISELJÉTEK!!!!!
Szuverén maffiaállam
2020. november 22. 13:05
Az emberek döntöttek: Budapest nem lesz Felcsút. Vegyétek tudomásul, Peti.
koronaszepe
2020. november 22. 12:08
Sivalkodj, polpedo, sivalkodj... https://444.hu/2019/04/19/almaosztas-kozben-ovodas-gyerekekrol-posztolo-fideszes-polgarmester-helytelenitjuk-a-gyermekek-kampanyban-torteno-szerepelteteset
fatman
2020. november 22. 11:30
nov. 3-ig már 11-en fagytak halálra, pedig még nem is volt hideg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!