Donald Tusk 2018-ban még így vélekedett...

2020. november 18. 19:32

Donald Tusk két éve még ellenezte a jogállamisági mechanizmust.

2020. november 18. 19:32
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

Donald Tusk 2018-ban még így vélekedett...

Az Európai Néppárt elnöke 2018-ban az alábbi linken olvasható cikkben hangsúlyozta, hogy Lengyelország az Európai Unió költségvetéséből történő finanszírozásának a jogállamiságtól való függővé tétele kockázatos lépés és rossz irányba mutat. »Nemcsak azért, mert nem szeretném, ha Lengyelországot megbüntetnék, hanem azért is, mert Európának nem lenne jó ezt a két rendszert összekeverni« – mondta Tusk. – »Azokat a pénzeket, amelyeket a költségvetésben különféle célokra szánunk, nem szabad tisztán politikai kritériumoknak alávetni« – hangsúlyozta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wrfri
2020. november 18. 23:41
Két év alatt sok változott...egyrészt két éve a drágalátós igazságügy miniszterünk még egy asszisztens volt. Másrészt pedig, két év alatt sikerült mindenkivel annyira megutaltatni magunkat, hogy már a V4-ek se állnak ki mellettünk.
jánosbácsi
2020. november 18. 23:14
Az a probléma, hogy a Fidesz haszontalan idióták gyülekezete. Véletlenül sem gondolnak arra, hogy előbb vagy utóbb véget ér a királyságuk és mindannyian kiskutyák lesznek.
Performan
2020. november 18. 22:27
Remélem, egyszer kiderül, mennyivel tudták megvásárolni Tusk-ot. Attól tartok, lennének itt tátott szájak és elkerekedett szemek! Mert nyilván ezek sem drágábbak, mint ama ENSZ képviselők, akikről maguk a japánok hozták nyilvánosságra egy vizsgálat után, hogy mivel sikerült megvásárolni a szavazataikat a bálnavadászat tilalmának ügyében. Nos, volt, aki csak egy üveg whiskyt kapott, mások egy-egy kurvát, ezer dollárt, vagy egy luxus hétvégét. Ennyi volt ezeknek az embereknek és általuk több ezer bálnának, valamint az óceánok és az emberiség jövőjének az ára. Egy rohadt üveg whisky.
recipeferum
2020. november 18. 22:17
Két éve még azt hitte visszamehet l.országba valami jelentős pozícióba(elnök,min.elnök), de kiderült,hogy a lengyelek nem díjazzák a szolgaiságot,még az ellenzéknél sincs neki pálya. Akkor inkább dögöljenek meg.(szerinte)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!