Be akarják dönteni Budapestet és más nagyvárosokat

2020. november 06. 17:58

Kesztyűt fel!

2020. november 06. 17:58
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Eddig azt hallgattuk a kormány bülbülszavú tagjaitól, hogy a kormány nem támogat semmiféle adóemelést. Erre ma megjelenik egy fideszes módosító indítvány, ami az eddigi 4,5-szeresére(!) emeli a Fővárosi Vízművek által befizetendő adót. Miközben önmagában abszurd, hogy egy önkormányzat külön adót fizet azért, mert ivóvizet szolgáltat az embereknek. Aljas cinizmus ez, végletekig sarcolják, be akarják dönteni Budapestet és más nagyvárosokat. Talán a járvány kezelésében kellene a határozottság nem az ostoba és káros sarcpolitikában. Kesztyűt fel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. november 09. 07:02
Nem hiszem, hogy bárki is be akarná dönteni Budapestet. De ha így van akkor megérdemlitek a szavazóitokkal együtt...
llnnhegyi
2020. november 07. 15:41
Szép fővárosunk besült. Karácsony Gergelyt bíróság elé kell állítani a Pesti úti idősotthon lakóinak cserben hagyása miatt és emiatt is. Megroggyant főpolgármester " intézkedik" a Facebookon!
puszika
2020. november 07. 11:53
Leírom hogy lásd Majom!!! A VÉDEKEZÉS PÉNZBE KERÜL!! Ezt már csak az idióták nem értik!!!!!!
Csakislovacska
2020. november 07. 10:00
Te féregnyúlvány Gerike,te mersz ezzel előjönni,mikor a megbízottaid a gazdasági bérgyilkosok,a monsantótól szalasztott tehetségtelenek fél éve hajtják végre a megbízatást?! Ész és értelem nélkül pusztítva mindent és mindenkit aki él és dolgozik? A covid járvány alatt felmondva,vagy indoklás nélkül megszüntetve évtizedes szerződéseket?! A szép az,h pont a kifogásolt módszerrel... Szeméttelepre se vagy való geri,esetleg ízesített kutyatápba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!