Az ostrom vége

2020. november 12. 11:57

Egyszerűen nem tudták kivárni amíg Biden beküldi a tengerészgyalogosokat.

2020. november 12. 11:57
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Úgy tűnik, véget ért a Vas utcai ostrom, a vár elveszett. Az ostromlottak – szabad elvonulás fejében – feladták a várat. A megállapodás nagyvonalú, hiszen a védők fegyvereiket, a laptopokat, tableteket és mobilokat a libsi orgánumok telefonszámaival, valamint KariGeri áldását, mind magukkal vihetik. Maga a vár – amint az ostromok után megszokott – renoválásra vár majd. Bár esetünkben nem a várvívó hadak ágyúi, hanem védők tettek kárt benne, de ez, a renoválás szempontjából, teljesen mindegy.

Fordított esetben, ha a fideszesek foglalnak el valamit és hagynak trágyadombot maguk után, már olvashatnánk a Mérce pixelein TGM tollából a könnyekig megható írást, mely szerint a gazdag, fasiszta úri gyerekek után megtört derekú, göcsörtös kezű, minimálbéren tartott, rabszolgatörvénnyel sújtott proletár asszonyoknak kell takarítani. Törékeny termetüket a tőke megtörte – gondoljátok meg proletárok. Ez most nem így lesz, hiszen ez a takarítás a proletariátus ünnepe esetünkben.

Már maga az ostrom sem volt mindennapi, hiszen az erődítményt egy darab obsitos ezredes támadta, ezred nélkül, ami – lássuk be – nem túl szokványos eljárás. Amint az sem, hogy itt maguk a védők szerették volna, ha minél számosabb és jobban felfegyverzett had támadja őket CNN-es vágóképeken. A gaz ellen azonban ezt nem tette meg, és most anélkül kell elvonulniuk, hogy mártíromságukkal bejárták volna a világsajtót. Mit nem adtak volna azért a képért, melyen Fullajtár Andrea forró, gluténmentes, vegán gulyáslevessel locsolja az ostromlókat. Egyszerűen nem tudták kivárni amíg Biden beküldi a tengerészgyalogosokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2020. november 12. 19:18
A nem ostromlott várból elszökdöstek a "hős védők". Ahogy az a zsoldosokkal már csak történni szokott: Nem jött a zsozsó, oszt ki a franc fog ebben a hideg őszi időben hősködni? Szép csendben elszivárogtak, mint az eszük és a "lelkesedésük".
Harangláb
2020. november 12. 17:41
A lényeg, hogy a kisköcsögöknek nem sikerült olyan képeket készíttetniük, ahol a fasiszta Orbán rendőrökkel gumibitoztatja őket!!! :)
Pelso j.
2020. november 12. 17:32
Biden, tengerészgyalogosok .......... Buta fotelprovokátor.
olajfa1
2020. november 12. 15:48
"majd elfáradnak és hazamennek"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!