Akcióban az ifjúgyurcsányisták

2020. november 10. 07:57

Kevés szomorúbb jelenség van annál, amikor egy fiatal lány egy megkeseredett dékás kisnyugdíjas stílusában lamentál életének kilátástalanságán.

2020. november 10. 07:57
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„A legújabb ifjúgyurcsányista akció keretében egy gyűrött amerikai »szolgálólány«-jelmezbe öltözött lyányka fejtegeti nekünk a Parlament előtt elborzadva, hogy »a magyar pályakezdő fiatalok helyzete kilátástalan«, ráadásul »Orbánék egy lépésre vannak attól, hogy a mi testünkön keresztül uralják le az egész világot«. Tehát van egy fiatal lány, egy állítólag önálló, lázadó személyiség, aki a lengyel tüntetőket szolgaian utánozva fogja az amerikai tudatmódosító filmipar egyik jeles mainstream alkotásán alapuló, Kínában legyártott igénytelen tucatjelmezt, fölveszi testére, és felmond egy előre megírt szöveget, miszerint nem fogja hagyni, hogy az ő testén keresztül »uralják le« Orbán Viktorék az »egész világot«, nyilván Arubától Monacón át Zimbabwéig, de talán a Plútó is belefér.

Édes gyöngyvirág, hát így most pont a te testeddel is »uralja le« a deep state az egész glóbuszt, ahogy ott állsz abban az amerikai hacukában – és mondom ezt nem elítélőleg, hanem féltő tekintettel. Mert míg a nagy öregek (így a Gyurcsány-házaspár) esetében kétségeim sincsenek afelől, hogy direkte hazudnak, és az igazság ismeretében tolják szégyentelenül a demagógiát, a kisdékások esetében már bizonytalanabb vagyok. Nem tartom kizártnak, hogy hiszik is azt, amit mondanak. Márpedig kevés szomorúbb jelenség van annál, amikor egy tanult, egészséges fiatal lány egy megkeseredett dékás kisnyugdíjas stílusában lamentál életének totális kilátástalanságán, és az ostoba álhíreket lazán készpénznek véve görcsöl azon, hogy politikusok önkényesen bele fogják kényszeríteni őt egy nem kívánt terhességbe. (Pedig nem, egyáltalán nem kell olyasmitől tartani, hogy a Fidesz-KDNP törvénybe iktatná, hogy mostantól kötelező fűvel-fával felelőtlenül ágyba bújni.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virgo
2020. november 10. 12:52
Ha akartok fosadék sorozatot látni, érdemes ebből " A szolgálólány meséje" címűből megnézni pár részt... És mindez a HBO-n megy, tehát egy előfizetéses csatornán. Más szavakkal, van aki házhoz megy a lófaszért.
nyugalom
2020. november 10. 09:50
minden 16 eves kotelezoen nezzen meg egy valodi abortuszrol keszitett filmet! Aprodobrevek kolykostől, botmixerrel legyenek jele, kommentaljak!
I_Isti
2020. november 10. 09:45
Az lehet, hogy Simon mágus volt, aki röpködött, nem Barjézus...
nemecsekerno_007
2020. november 10. 09:06
A DK hasznos hülyéi. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!