A kutyás gazdik időkorlátozás nélkül tudnak sétálni este 8 óra után is

2020. november 10. 19:32

A lakóhelyük 500 méteres körzetén belül.

2020. november 10. 19:32
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Az elmúlt napokban sokan jelezték, hogy a járványhelyzet miatt bevezetett kijárási tilalom negatívan érinti azokat a kutyatartókat, akik nem kertes házban élnek. Ezért az a döntés született, hogy a kutyás gazdik időkorlátozás nélkül tudnak sétálni este 8 óra után is, a lakóhelyük 500 méteres körzetén belül.

Ovádi Péter miniszteri biztos úr pedig megfontolásra javasolta, hogy a kutyafuttatók nyitva tartását az önkormányzatok saját hatáskörben mérlegeljék és rendezzék.

Arra kérünk mindenkit, hogy a helyzettel éljünk és ne visszaéljünk! Mert a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és tartsuk be a rendelkezéseket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. november 11. 12:00
Nagyon fognak örülni a családok amikor pihenni szeretnének, és a kutyaugatástól frászt kapnak! Azért nem ártana néha gondolkodni is amikor hoznak egy intézkedést! Az embereknek nincs joguk a nyugalomhoz? Gondolkodjanak már el egy kicsit! Éjjel arra riad fel a gyerek, vagy éppen felnőtt, hogy ugatnak a kutyák. Komolyan hihetetlen!
hegyivadász
2020. november 10. 20:47
Hát, ezek a kutyás gazdák aztán tényleg nagyon fontosak voltak, hogy gyevi bírót csináljanak belőlük!
kozmosz
2020. november 10. 20:43
Nem. Az a legnagyobb, hogy te hova szarsz.
Sumi
2020. november 10. 20:38
A macskásoknál nincs ilyen gond, ott a macska nyugodtan szarhatja tele más kertjét, meg hugyozhat a bejárati ajtójára, lábtörlőjére egész nap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!