A kormány fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, miközben Budapestet bünteti

2020. november 19. 16:38

A pánikkormány azonban teljesen alkalmatlan a feladatára.

2020. november 19. 16:38
Gy. Németh Erzsébet
MTI-OS

„Miközben a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy-pályázatokon keresztül a járvány kellős közepén is a NER-lovagokat, Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt, vagy épp Bánki Erik exnejét segítette sokmilliárd forinttal, a Magyar Közlönyből most az is kiderült, hogy a kormány közel 300 milliárd forintot csoportosít át a Gazdaságvédelmi Alap terhére, ebből 16 milliárdot a Miniszterelnöki Kabinetiroda Turisztikai fejlesztési célelőirányzatára. Hogy kik fognak ezzel jól járni, azt mindannyian tudjuk.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány a fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, Budapestet pedig kőkeményen bünteti. Minden épeszű, felelősségteljes, értelmes vezetés a főváros turizmust-vendéglátást támogatná ilyen helyzetben, a pánikkormány azonban teljesen alkalmatlan a feladatára. Orbánékat nem érdekli a főváros, a magyar vállalkozók, családok sorsa, csak az, hogy Budapestet és a főváros lakóit büntesse.”

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. november 21. 09:38
AHOGY TI MONDJÁTOK! AZ UNIOS PÉNZEK ELVONÁSA NEM A MAGYAROK ELLEN! HANEM A KORMÁNY ELLEN VAN!? AKKOR A KORMÁNY PÉNZ ELVONÁSAI NEM A BUDAPESTIEK ELLEN! HANEM A BUDAPESTI ÖBKORMÁNYZAT ELLEN VAN! A
MayorAnna
2020. november 20. 11:54
Budapest büntetése ti vagytok, szépasszony.
rókabácsi
2020. november 20. 10:59
büntetni csak hülyéket meg a csalókat szokták! hülye lúvnya!
Jurajur
2020. november 20. 09:28
Köszönjük, Emese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!