Tolvajtempó

2020. október 22. 07:24

Ha Gyurcsány Ferenc a tisztesség bajnoka a baloldali alternatív valóságban, miért gondolná Borka-Szász Tamás, hogy ipari mennyiségű áramot lopni bűn?

2020. október 22. 07:24
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Fejétől bűzlik a hal. Ez a szólás most azt jelenti, hogy a Demokratikus Koalíció lopott villában lakó, elévült bűncselekményekből meggazdagodott, rendőrt, ügyészt, bírót és politikai ellenfelet gátlástalanul fenyegető elnöke olyan minőségű emberekből építi pártját, amilyen ő maga. Ha Gyurcsány Ferenc a tisztesség bajnoka a baloldali alternatív valóságban, miért gondolná Borka-Szász Tamás, hogy ipari mennyiségű áramot lopni bűn? Miért ne gondolnák tisztességesnek a pénzért és hatalomért elkövetett leggaládabb gaztetteket és hazugságokat a DK körül gyülekező politikusok, hiszen a főnök rég lesöpörte ezeket a kérdéseket, amikor elrikkantotta magát: Mi az hogy?! Nagyon is!

Régen, amikor bányásszal találkozott az ember, az is megemelte gondolatban a kalapját, akinek nem volt. Csak a tisztelet hangján lehetett beszélni azokról az emberekről, akik iszonyatosan nehéz munka közben sokszor áldozták egészségüket, sőt életüket is a közösségért. Ma ezt a Borka-Szászt is bányásznak nevezzük. Bitcoinbányásznak. Szerintem a fél ország azt sem tudja, miről beszélek. Csak azt tudjuk, hogy legszívesebben földhöz csapnánk a kalapunkat miatta, és nincsenek elég hatásos szavaink az iránta érzett megvetés kifejezésére. Egy sunyi tolvaj, aki feltehetően az önkormányzat pénzén vett számítógépeket egészen bizonyosan az önkormányzat által fizetett árammal működtette valami homályos műveletsort futtatva, amivel igen sok pénzt keresett magának és feltehetően a pártjának. Niedermüller Péter pedig hápogva akarja velünk elhitetni, hogy ő erről DK-s polgármesterként nem tudott. Gyurcsányt megszégyenítő ócska ripacsként adja elő nekünk a megtestesült ártatlanság nagymonológját arról, hogy ő tényleg elhitte a saját propagandájukat, és nem gondolta volna, hogy ilyesmi előfordulhat a DK-ban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2020. október 22. 15:32
Niedermüller nem tudott semmiről!......... Na akkor ennek természetesen az ellenkezője igaz!!!! Abból az egyszerű okból, hogy EZEK a komcsibolsilibsik mindig hazudnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a Niedermüller meg az undorítóbbnál is undorítóbb!! Meg az is, aki erre a magyargyűlölő mocsokra szavazott tavaly.
istvánkeve
2020. október 22. 11:01
Engem nem érdekel a bányász. Jó lenne tudni, hogy kié volt a "bánya" ? (kideríthetö a gép beszerzési papírjaiból) Volt müködési engedélye is ? Mennyi adót fizetett ? Milyen forrásból finanszírozták a bányát ? Hány bányája van a cégnek ? Miért kellett a "bányászt" azonnal elbocsátani a pártból ?
tacsi90
2020. október 22. 10:34
A mátrai erőmővel hány Watt áramot loptatok el sitkei? Hány watt áramába került az adófizetőknek amikor az állam visszavette mészárostól?! Ezekről írj, te hazaáruló!
Szuverén maffiaállam
2020. október 22. 09:58
Ki kellett volna állni mellette. Ez a 11. parancsolat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!