SZFE-ügy: A hatalom emberei még mindig nem akarják érteni

2020. október 28. 07:49

Mindenki más halad szembe az autópályán, nem ő.

2020. október 28. 07:49
Lakner Dávid
Magyar Hang

„De az összes tiltakozás, az elmúlt hónapok minden eseménye sem volt elég Vidnyánszky Attiláéknak, hogy levonják a megfelelő tanulságokat. A Nemzeti Színház vezetője az Európai Parlament kulturális bizottságának online ülésén is arról beszélt: a hétvégi tüntetés a baloldali pártok kampánynyitó politikai gyűlése volt. Emellett tovább hangoztatta, hogy az egyetem világa túlságosan zárt, ők csak színesíteni szeretnék az összképet. Értjük persze: mindenki más halad szembe az autópályán, nem ő. Kedden eközben kiderült, hogy Vidnyánszky Attila is elkapta a koronavírust, otthonában pihen. Remélhetőleg mihamarabb meggyógyul, talán az első dolog, amiben végre egyetérthetnek a diákok és az új kuratórium képviselői.

A filmekben hozzászokhattunk a katarzishoz, hogy lehetséges a változás, és a rossz úton járó szereplő megérti a végére, hogy nem neki volt igaza. Hogy ha elegen mondják neki, hogy márpedig nincs igaza, akkor észbe kap, és végül meghátrál az észérvek előtt. Csak sajnos ez a valóság, a hatalom emberei pedig tényleg a végsőkig ragaszkodnának a pozícióhoz. Őket nem lehet meggyőzni. Úgy tűnik, velük szemben tényleg csak az olyan módszereknek van értelme, mint hogy egyszerűen kizárják őket az egyetemről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2020. október 29. 06:52
börtönt az adófizetőket meglopóknak!
Welszibard
2020. október 28. 22:41
Lakner úr! Ezek szerint 10.000 SZFE tüntető tiltakozott az 500-ból?
kispufi
2020. október 28. 17:29
és ez a hadováló bullshitelő szakállas kislány egy időben itt is firkált a mandin. majdnem töröltem a regemet akkor. de csak van helye most is ebben a kurva sajtóelnyomásban. honnan, mi a fasznak ez a falshang vagy mi a fasz?
zsanett-kúnrum
2020. október 28. 17:17
Az baj, hogy doktor diktátor úr nem csap szét a libernyákok közt, csak cipeli őket a hátunkon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!