Súgólyuk

2020. október 01. 11:52

Erre már csak lép valamit az orbáni diktatúra…

2020. október 01. 11:52
Pilhál György
Magyar Nemzet

„A hervadni látszó színművészjelölt-randalírozók legutóbb azt találták ki, nem engedik be az egyetem épületébe az átadás-átvétel lebonyolítására érkező új kancellárt. Erre már csak lép valamit az orbáni diktatúra…

Hát nem lépett. Most sem lépett… Hallatlan!

Az ember már ott tart, szinte sajnálja a szigetelőszalag-erdőben tekergő, kintornázó ifjakat (tanáraikat, bujtogatóikat nem), fiatalság, bolondság… Azért ajánlanám figyelmükbe boldogult Saul Alinskynak, az anarchiacsinálás atyjának vonatkozó intelmét: »Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.« Öngólt lőttetek, fiatalok. (Még Láriferitek is megmondta: majd megunják és hazamennek.)

Attól tartok, gyerekek, készpénznek vettétek az elmebeteg szózatot, miszerint a bíróság figyelembe fogja venni, hogy amikor a civilek a polgári engedetlenséghez nyúlnak, azt magasabb cél érdekében teszik. (E kapitális marhaságot az a Misetics Bálint – jelenleg Karácsony főtanácsadója – mondta, aki hajdan sztárrandalírozóként vett részt a Fidesz-székház 2013-as elfoglalásában.)

Bukni látszik a »forradalom«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betakentaur
2020. október 03. 14:21
A legjobb, ha nem is foglalkoznak(-unk) velük. Hadd hőbörögjenek amig el nem fogy a betevő falat, utána majd csak éhesek lesznek. Párhuzamosan el kell indítani az érdekelteknek a képzéseket és ennyi. Ha társadalmi támogatottságuk olyan nagy lenne, már rég továbbterjedt volna a lendület. Mellesleg nem is tudtam, hogy egy színész egyetemi rangú képzést kap. Akárcsak egy fizikus, orvos, vagy vegyész. Na ne már. Ez egy vicc ugye?
Andilla
2020. október 02. 10:53
Ez a bulika még mindig megy? Majd csak hazamennek, ha megfújják őket a hűvösebb őszi szelek...
catalina9
2020. október 02. 07:54
Még Láriferitek is megmondta: majd megunják és hazamennek.) de aztán rögtön megírják a memoárjukat á lá Károlyi felesége: Rohanunk a forradalomba... előgyűrt Hilfiger pólóban...
catalina9
2020. október 02. 07:52
A Leninfiúk és Sorosnémberek, valójában vállról indítható ripacsok...hasznos idióták!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!