Kutya nehéz lesz

2020. október 12. 09:24

Becstelen ellenfelet kell legyőzni, melyben az orbáni önkény minden fegyverét mozgósítja ellenünk.

2020. október 12. 09:24
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Valójában csak egy dolgot tudtunk meg tegnap a borsodi időközi választásokon. Azt, hogy kutya nehéz lesz 2022-ben. 
Az alapképlet nem fog megváltozni. Becstelen ellenfelet kell legyőzni, melyben az orbáni önkény minden fegyverét mozgósítja ellenünk. Övék a törvény, övék a nyilvánosság, övék a pénz, övék a megvesztegetés a zsarolás ereje. Nekünk meg marad a tisztesség. 

Az alapfelállásban nem kell elbizonytalanodni: egy az egy ellen. Ami meg ezen túl van, azt jól kell csinálni. 
Van egy mozzanat, amit kívülről nem sokan láthattak. Az ellenzéki pártok vezetői, aktivistái között ez a mostani küzdelem soha nem látott politikai, szervezési, emberi bizalmat teremtett. Valójában elmosódtak a határok az ellenzéki pártok között. Nem volt érdekes, hogy honnan jött a jelölt, hogy honnan jöttek az aktivisták. Egyesültek a küzdelemben. Ez most nem volt elég a győzelemhez, de elég arra, hogy megerősítsen bennünket a további küzdelemre. 

Köszönöm mindenkinek, aki velünk volt. Köszönöm százaknak, köztük rengeteg DK-s szimpatizánsnak, hogy nem haboztak jönni, cselekedni. 

A csoda most nem történt meg. De ha nem bátortalanodtok el, ha mertek továbbmenni az úton, akkor 2022-ben megtörténik. Amit eddig csodának hittétek, valóság lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipekakuana
2020. október 13. 10:21
"Övék a törvény, övék a nyilvánosság, övék a pénz, övék a megvesztegetés a zsarolás ereje." Aha, Feri. "Övék a törvény" = tehát ti törvényen kívüliek vagytok, saját döntésetek szerint, gratulálok! :P "övék a nyilvánosság" = index, hvg, 444, népszava, mérce, magyar hang, 24.hu, alfahír, atv, 168 óra, zsúrpubi, magyar narancs, hírklikk, propeller.hu stb., avagy ábrán: https://bit.ly/3jUZCR5 "övék a pénz" = mondja ezt egy milliárdos "övék a megvesztegetés a zsarolás ereje" = erről ez jut eszembe: "Gyurcsány Ferenc nem fogja fel, mi a különbség a hazugság és az igazságbeszéd között, hiszen ő folyamatosan bérmálkozó keresztényként gyónásnak szánta az őszödi böszmeséget. Ennek a kényszerképzetének szinte minden megnyilvánulásakor hangot ad." (Szöőr Anna, MNO) Most is. Ki hisz még a böszmének?
Mandolini
2020. október 13. 09:18
még egy litert vörösből....
diós guba
2020. október 13. 08:25
Ferenc, most ezt abból a mesekönyvből olvasta fel? A hős tiszta szívű királyfik és hercegek összefognak a nagy, gonosz, irtózatos, megszámlálhatatlan fejű, tűzokádó valami ellen. Nagyon izgalmas, bepisilős mese.
bagira
2020. október 13. 03:08
Geri és társai olyan korrupció miatt kérnek büntetést Magyarországra, melyet ők maguk követtek el a Fletó-Bajnai érában! /4-es metró/ . 8 évig nem kormányoztak hanem nagy sebességgel az állami vagyonokat a felvett adósságot a kitermelt milliárdokat egymásközt rendezgették , egyenest az országot a népet kifosztották. Triumvirátus és sleppje Brüsszeli háttér támogatással tudták elkövetni. Temérdek pénzt euba kitalicskáztak , ennek fejében a helytartók lehullott morzsákból is meg gazdagodtak . Kommunista banda mind azt amit a magyar néptől elraboltak nyugatra vitte . Ezzel a gyurcsány klán és társai büntetlenséget védelmet élveznek , közben Brüsszel támadásba lendült nehogy a körmösöket a magyar kormány elszámoltassa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!