Kormánypárti képviselő szeretnék lenni 2022-ben

2020. október 16. 13:19

Olyan kormánytöbbség része akarok lenni, melyben van szociális érzékenység.

2020. október 16. 13:19
Csárdi Antal
Facebook

„Kormánypárti képviselő szeretnék lenni 2022-ben és végre olyan döntések részese akarok lenni, ami nem gáncsolja, hanem támogatja a Belvárosban, a Várnegyedben, a Ferencvárosban és Józsefvárosban élő embereket.

Az elmúlt három évben a legfontosabb célom az volt, hogy a Belváros-Várnegyed választókerületében élő emberek hangja legyek az Országgyűlésben.

  • Tenni akarok azért, hogy a Belváros-Várnegyed is zöldebb legyen, és ne halljon meg évente csak Budapesten több ezer ember a légszennyezettség miatt.
  • Tenni akarok azért, hogy a lakhatás ne kevesek kiváltsága legyen, hanem mindenkinek elérhető alapjog.
  • Tenni akarok azért, hogy visszaadjuk végre a munka becsületét, és végre olyan kormányt alakítsunk, ami nem csak azt nézi, hogy hány ember dolgozik, hanem legalább ilyen fontosnak tartsa, hogy meg lehessen élni a fizetésekből.
  • Olyan kormánytöbbség része akarok lenni, melyben van szociális érzékenység, és ha azt látja, hogy egy válságban elszabadulnak az élelmiszerárak, akkor fontosabb neki az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése, mint a milliárdos oligarchák kitömése.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. október 19. 22:41
Tóni fiam! Nem a fontos, hogy Te mit akarsz, hanem hogy hol lehet szüksége rád a hazádnak! Nem parlamenti képviselőkének kellesz a hazának, hanem utcaseprőnek. Javaslom ekként járj el. A Fidesz-KDNP-ben a legügyetlenebb kis kezdő troll is többet ér mint te.
Csigorin
2020. október 17. 23:54
gondolod hogy kellenel a Fideszbe? :D
Mandarin.
2020. október 17. 22:24
Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt. Csárdi Antal, a fidesz új támogatója és jövőbeli szavazója.
Bűbájos Küsmödy
2020. október 17. 19:17
Én meg nagyon NEM szeretném! Akkor most mi legyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!