Koncz Zsuzsa életművét a főváros díszpolgársággal köszöni meg

2020. október 16. 12:05

A jó szöveghez olyan hang is kell, amely egyszerűen rabul ejti a hallgatót.

2020. október 16. 12:05
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Vannak dalok, amelyektől az embernek könnybe lábad a szeme és szinte libabőrös lesz, minden egyes alkalommal, amikor azok felcsendülnek.

A jó szöveghez azonban olyan hang is kell, amely egyszerűen rabul ejti a hallgatót. Koncz Zsuzsa éppen így énekelte Bródy János dalait, amelyen nemzedékek nőttek fel.

És a mai napig, mindannyian tudjuk, mit is jelent, amikor azt énekli nekünk: Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének, s nem lennék játéka mindenféle szélnek.

Életművét a főváros díszpolgársággal köszöni meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyök2
2020. október 17. 22:07
Az agitprop szövegek jól hoznak a konyhára...
makapaka2
2020. október 17. 14:07
Koncz Zsuzsa közepes tehetségű, a bolsik által futtatott, rendkívül megosztó személy .Nem érdemli meg a díszpolgárságot.
Vidėken újrakezdő
2020. október 17. 12:12
Se hang, se tánctudás, akár a Bródy. Egy tucatnyi magyar énekesnőnek szebb volt a hangja, velük mégsem készült annyi lemez összesen, mint K.Zs-nak egyedül.
kaltran
2020. október 17. 10:36
Koncz Zsuzsa, fiatalságunk nagy hazugsága. Tom Petty zseniális számával és paradigmát teremtő szlogenjével Koncz Zsuzsa is a GREAT WIDE OPEN magyarországi nagykövete VOLT. Mára erről az egészről kiderült, hogy lehet, hogy ez valaha a nagy széles nyiladalom volt, de mára már csak egy nagy széles csukadalom. Egy totális horror hazugság. Karácsonyról pedig sokadszorra derül ki, hogy egy buta naív kisfiús pöcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!