Ha az állam folytatja kicsinyes bosszúját Budapest ellen, a következmények beláthatatlanok lesznek

2020. október 08. 07:49

Van pénz a turizmus támogatását célzó Kisfaludy-programban, csak éppen nem oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá.

2020. október 08. 07:49
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Van pénz a turizmus támogatását célzó Kisfaludy-programban, csak éppen nem oda kerül, ahol a legnagyobb szükség van rá. Például, jelen állás szerint Budapestre egy árva fitying sem. A Turisztikai Ügynökség magyarázata szerint azért nem, mert arra számítottak, hogy a fővárosban áll helyre leggyorsabban a turizmus. Finoman szólva tévedtek, hiszen a belföldi turizmus motorjai éppen a budapestiek, így nyáron csak a vidék jutott egy kis levegőhöz. De vannak a programnak nyertesei, mégpedig a szokásos kör: a miniszterelnök barátai és üzletfelei, no meg a méltatlanul elhanyagolt Felcsút.

A kormányzat a bajban újra a szerencsések mellé áll és azokat hagyja az út szélén, akiknek igazán szüksége lenne a segítségre.A Főváros Közgyűlés szeptemberi ülésén döntött Budapest turizmustámogató programjának elfogadásáról, de kormányzati segítség nélkül ez a fontos ágazat nem tud talpra állni. Ha az állam folytatja kicsinyes bosszúját Budapest ellen, a következmények beláthatatlanok lesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2020. október 09. 09:30
A Harácsony nevű tehetségtelen, ötlet nélküli, önállótlan nyivákoló féreg - ügynök ismét csak a saját impotenciáját igazolja. Faszbúk lakó.
Nuttika
2020. október 09. 00:14
Amikor a kormány augusztus 20. kapcsán elnyújtott rendezvény-sorozatot tervezett, akkor meg károgtál, hogy arra nincs szükség. A korlátozások úgy hozták, hogy le lett fújva az egész ünnepség, de akkor nem kellett a kormány segítsége. Akkor old meg a kormány nélkül. Tudod, most kell kemény legénynek lenni.
néhai Ch.Pilot
2020. október 08. 23:28
Ha Fenyőünnep "Mengele" Gergely folytatja kicsinyes bosszúját Magyarország ellen, annak beláthatatlan következményei lesznek. Számára legalábbis.
Selamat
2020. október 08. 22:08
Karácsony Infantilis Gergely mint a főváros vezetője megint bőgicsélt egy sort. Elképesztően férfiatlan. S mint vezető, úgy meg még hányinger is. Ma délelőtt legalább 6-8 cigány, nők és férfiak vegyesen, ordítottak mint a sakálok a nyugati aluljáróban. Majd jegy, vagy bérlet felmutatása nélkül, továbbra is ordítva, majd szó szerint letaposva a az ellenőröket leviharzottak a metróhoz, ahol tovább ordítoztak arról, hogy egy nőnek valóban szüksége van a hapija segítségére, vagy sem. Hogy összeverekedtek, vagy sem, azt nem tudom, mert hála az égnek, jött a metróm. Budapest 2021. Egy éve Karácsony Infantilis Gergely regnál. A faszbukján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!