DK: Értelmetlenül költötték el Felcsúton a tao-milliárdokat

2020. október 14. 13:16

Brutális mennyiségű Túró Rudit, harcsát, süteményt és gyógyszert vettek a közpénzből.

2020. október 14. 13:16

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és Varju László, a párt alelnöke szerdai sajtótájékoztatójukon számoltak be a TAO-ügy legújabb fejleményeiről. Varju László emlékeztetett, évek óta mindent megtesznek azért, hogy nyilvánosságra kerüljön a felcsúti fociakadémia minden költése. Varju hangsúlyozta, hiába a jogerős ítélet, mégis végrehajtóra van szükség ahhoz, hogy megismerhessék a DK által kiperelt iratok tartalmát.

Ráczné Földi Judit ismertette, ezúttal három hónapnyi számlát kaptak, amikben egészen elképesztő információkat találtak. A DK elnökségi tagja közölte, a felcsúti akadémia három hónap alatt 7000 db Túró Rudit vásárolt, egymillió forintért vettek harcsát, több százezret költöttek gyógyszerre, szintén ilyen összegben vettek WC papírt. Félmilliót költöttek süteményre, és brutális összegért vettek több tízezer kilogram Fornettit, valamint 30 000 darab tojást. A DK-s politikus zárásként hangsúlyozta: ahelyett, hogy a Mészároshoz köthető akadémiába öntenék a közpénzt, azt értelmes célokra is fel lehetne használni, hogy egy jobb országban élhessünk.

(MTI-OS)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2020. október 14. 19:18
Azta,ezt a Marci gyereket meg ki kell vinni Brüsszelbe ovodába,mert ott a képviselöknek ingyen ovoda van.Mit összespórol ez a család,Marcika rudiját osszátok szét a munkásórök kózótt,majd csak elszopogatják valahogy.
mucsay
2020. október 14. 18:56
ténylegmá, a külügyminiszter mogyoróscsokit, a kölykök meg túrórudit, felcsúton!!!, mostmár az eu bíróság végleg át kell vegye a kormányzást.
Kala pál
2020. október 14. 15:36
Varnyú! Te mivel tömted ki magad a Gundel-főzte lakomából Söjtörön?
nemecsekerno_007
2020. október 14. 15:12
A DK-ra költött pénz teljesen értelmetlen. Már 10 éve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!