Donald Tusk újabb kirohanása teljes mértékben elfogadhatatlan

2020. október 25. 16:34

A politikai vezetőknek méltónak kell maradniuk a betöltött tisztségükre.

2020. október 25. 16:34
Tóth Edina
Facebook

„A politikai nézeteltérések minden demokrácia normális jelenségei. Ugyanakkor Donald Tusk újabb kirohanása, Magyarország »korcs demokrácia«-nak minősítése teljes mértékben elfogadhatatlan. Úgy gondolom, hogy nagyon kiábrándító, ha egy kereszténydemokrata párt vezetője ilyeneket tesz, s indokolatlanul sérteget rövid távú politikai céljai elérése érdekében. A lengyel exminiszterelnök immár sokadszorra sértő és rossz retorikát alkalmaz a magyarok ellen! Tusk nem képes elfogadni azt, hogy nem mi magyarok jelentünk veszélyt az unióra, hanem azok, akik elfedik az igazságot, és akkor is feszültséget szítanak, amikor az egységre és a járvány legyőzésére kellene törekedni. Bármennyire is rendkívüli időket élünk, a politikai vezetőknek méltónak kell maradniuk a betöltött tisztségükre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2020. október 25. 19:53
Így van Edina, adjál nekik! Akik meg nem tudnák, vele keringőztem a középiskolai szalagavatónkon. Ma is büszke vagyok rá. :)
nyugalom
2020. október 25. 19:28
tusk arcan a gyulolet! Szerencsetlen komcsi!
Kristály
2020. október 25. 19:26
Tusk még tankkal is bejönne Magyarországra csak érvényesüljőn az akaratuk ,ilyen megjegyzés nagyon sértő. Talán meglettek fenyegetve ha nem érik el amit kell zárul a pénz csap és ez nagy csapás a számukra.
elfújta az ellenszél
2020. október 25. 19:19
Tusknak ugyanolyan őrült a tekintete, mint Van Goghnak. Még a fülük is egyforma, csak nehogy ő is leborotválja a végén, idegi alapon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!