Azzal vádolnak, hogy sertésekért akartam szavazatokat vásárolni

2020. október 03. 13:34

Évek óta nem találkoztam Lakatos Attilával, és soha nem akartam disznókért szavazatokat vásárolni.

2020. október 03. 13:34
Bíró László
MTI-OS

„A fideszes sajtó egyre kreatívabb hazugságokkal támad, most épp azzal vádolnak, hogy sertésekért akartam szavazatokat vásárolni. Nem történt ilyen. Évek óta nem találkoztam Lakatos Attilával, és soha nem akartam disznókért szavazatokat vásárolni. Az élelmiszerrel vásárolt szavazat a Fidesz módszere – ahogyan az ma is történik Tiszaújvárosban, a »Kedvezményes őszi éléskamra akción«.

A témában megjelentetett hazugságok miatt pert indítok, és ahogyan a pénteki napon nyertem, úgy ebben az ügyben is nyerni fogok.

Tisztában vagyok vele, hogy a Fidesz fél a kétharmad lebontásától, azzal is tisztában vagyok, hogy kizárólag hazugságokkal tudnak támadni a térségre írt programommal szemben. A választók azonban nem kíváncsiak erre, mert a borsodiak, abaújiak, hegyaljaiak és taktaköziek nem hülyék. Sem megvenni, sem megvezetni nem lehet őket – ha mindezt nem tanulták meg eddig, október 11-én majd megtanulják. Én addig a választókkal foglalkozom, utána már Önökkel is fogok a Parlamentben.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flóramama
2020. október 06. 22:01
Csak nem? El akartad adni magad, röfi!
rókabácsi
2020. október 04. 19:49
DÍSZNÓFAJZAT!
Agrippa
2020. október 04. 15:06
Szegény disznó... Már megint hogy magyarázkodik.
Kanmacska
2020. október 04. 10:55
Bíró László: Nem én vótam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!