Az ellenzék az ellenzékről

2020. október 10. 21:24

Tudatlanság, gyűlölködés, ostobaság, elfogultság, tájékozatlanság, rosszindulat rétegei egymáson.

2020. október 10. 21:24
Szalay Károly
Demokrata

„A múlt hétfői Klubrádió-béli beszélgetőműsorban (nem Bolgár vezette) megnyilatkozott az ellenzékiek két kimagaslóan okos képviselője, Tamás Gáspár Miklós és Kéri László. Az ellenzéki betelefonálók »szövegkörnyezetéből« mellbevágóan kimagaslottak. Nem is ezekkel hasonlítom össze őket, amikor minősítek.

Mintha talajkutató fúrt volna le a mélybe, és a csőben fölhozott anyagban tanulmányozhatnánk az ellenzék összetételét. Tudatlanság, gyűlölködés, ostobaság, elfogultság, tájékozatlanság, rosszindulat rétegei egymáson. Ebben a szörnyűséges talajmintából szikrázott föl a két szellemi és független lény pontos és egyértelmű véleménye. Ismereteken, tudáson alapuló helyzetjellemzése. Aminek az volt a lényege, hogy az ellenzék nulla, nincs elfogadható vezetője, nincs ideológiája, nincs képzelete a teendőkről. Nem rágalmaztak, nem blöffentyűztek, csak tényeket állapítottak meg. Ez az ellenzék – szerintük summa summarum! – alkalmatlan arra, hogy leváltsa az Orbán-kormányt. Mert legfőképpen egy átható, mindent összefogó karizmatikus vezető hiányzik közülük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. október 11. 21:38
"az ellenzékiek két kimagaslóan okos képviselője, Tamás Gáspár Miklós és Kéri László" Maró gúny. Miki meg Laci a két rövidlátnok balfasz. Sosem értenek semmit.
NagyLaci
2020. október 11. 15:17
Ilyen birka a Magyar. A fővárosiak 2/3-a szerint Tarlós jobb polgármester volt, de több mint fele most is Karácsonyra szavazna. Mégis mit várunk???
Agricola
2020. október 11. 09:18
Az ellenzék, a "Hazafiatlan Népfront" az internacionalista segítséget is igénybe veszi, csakhogy a nyakunkra ülhessen.
BőröndÖdön
2020. október 11. 08:29
Nyögdíjas cseléd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!