Egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott

2020. október 16. 14:55

Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott.

2020. október 16. 14:55
Bagdy Emőke
Facebook

„Az elmúlt időszak, személyemmel kapcsolatos sajtóvisszhangjaira reagálva az alábbi közleményt adom ki.

1. A szóban forgó mesekönyvről az újságírói kérdésre reagálva válaszoltam csupán, mivel a könyvet nem ismertem korábbról.

2. Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott.

3. Minden olyan cselekedettől, amely könyvek megsemmisítéséhez, más emberek kirekesztéséhez vezet, elhatárolódom.

4. Egész munkásságomat arra tettem fel, hogy segítsem az egyén és a társadalom minél harmonikusabb együttműködését, az arra rászorulók beilleszkedésének elősegítésével, a lehető legtámogatóbb közeg létrehozásával.

5. A többségtől való különbözősége alapján bárki megbélyegzése számomra teljességgel elfogadhatatlan.

Fenti álláspontom csak változtatások nélkül, teljes egészében közölhető. Továbbiakban, ebben a témában nyilatkozni nem kívánok, csakis szakmai fórumokon, kollégákkal történő munkában leszek nyitott érdemi megbeszélésre.

Megértésüket köszönöm!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. október 22. 07:01
Továbbiakban, ebben a témában nyilatkozni nem kívánok, csakis szakmai fórumokon, kollégákkal történő munkában leszek nyitott érdemi megbeszélésre." hogy én ezt miért nem hallottam Freudtól, Rnaschburgtól, Poppertől, Vekerdytől? Talán azért, mert ők nem adták meg magukat feltartott kézzel... Kedves Bagdy Emőke, én eddig abban a boldog tudatban éltem, hogy velem is nyitott érdemi megbeszélsére, nem csak a "kollégákkal", akikről viszont kiderült, hogy ők nem nyitottak a magával történő érdemi megbeszélésre. Talán annyi elvárható, hogy néha értesítsen röviden arról, hogy mire jutott a "kollégákkal", aztán megint visszavonulhat..
smiley
2020. október 19. 16:28
A mandíneren mindig ilyen sötét van? Alig valami kis gyertyaláng itt-ott....
ksara
2020. október 19. 09:26
Amúgy van ez a kis foglalkoztató füzet, ami a könyvhöz készült, tol ám mást is sunyi módon Ezt találtam benne: "Ha nem szeretnél ezentúl húst enni (nem akarod, hogy állatok haljanak meg emiatt), kötelezhetnek-e a szüleid, hogy elfogyaszd?" Ez egyértelműen sugallat, a célja bűntudat keltése. A hús proteinja a testi fejlődés fontos feltétele, és nem, nem pótolható zöldségekkel, szójával, meg egyéb gazokkal. Ha mondjuk egy dietikus ezt kijelenti, akkor a progresszívok őt is kivégzik virtuálisan? Arról a kis finomságról nem is beszélve, hogy a szülői értékrend, kompetencia megkérdőjelezését ajánlja a gyerekeknek.
Frick László Intézet
2020. október 19. 06:47
Sajnos azonban a "mesekönyv" csupán egy szokásos provokáció volt, amit a "jobboldal" a szokásosan oktondi ügyetlen módon beszopott.Nem tudom,hány efféle provokációból lesz képes egyáltalán ez a "jobboldal" tanulni --- öhmm...tanulni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!