A jövő záloga

2020. október 12. 13:41

Koncz Zsófia követte európai civilizációnk vezető jelszavát: „Isten, haza, család”.

2020. október 12. 13:41
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
MTI-OS

„Koncz Zsófia, a FIDESZ-KDNP színeiben bizonyította, hogy az ellenzék által legerősebbnek hitt körzetben sem eladható a hataloméhségre alapozott ideológiai zagy. Koncz Zsófia követte európai civilizációnk vezető jelszavát: „Isten, haza, család”. Gratulálunk a fényes győzelemnek, amihez alapot nyújtott a támogató pártszövetség jó és elismert kormányzása.
2022-ig a családi hagyományt követve, folyamatos párbeszédet folytatva a képviseltekkel azonban nemcsak az előnyt szükséges megőrizni. Közös munkára kell hívni a még bizonytalanokat, sőt azokat is, akik most az ellenzékre szavaztak. Ez esetben ők is be fogják látni, hogy tévedtek.

A szorgos munkával elért eredmények önmagukért beszélnek. És ez a jövő záloga.

CÖF-CÖKA vezetősége”

(MTI-OS)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2020. október 12. 20:44
...es csalt, termeszetesen. Csak facebook hirdetesre tobbet koltott, mint ami a jogszabaly szerint megengedett maximum a teljes kampany osszes koltsegere. https://hvg.hu/tudomany/20201012_koncz_zsofia_fidesz_kampany_facebook_fizetett_hirdetes_reklam_hirdeteskezelo
BőröndÖdön
2020. október 12. 19:07
Fiúk,az idei 100 millát megkaptátok már,idén a Szerencsjáték Zrt-n keresztül küldtük.A magyar adófizetők.:(
nyugalom
2020. október 12. 17:48
ideköltözött a fizetett moslekbanda?
annamanna
2020. október 12. 17:42
"Koncz Zsófia követte európai civilizációnk vezető jelszavát: "Isten, haza, család"." MILYEN ISTEN?????????????? 2Móz 20,7 Az Úrnak a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd,. mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, a ki az ő nevét hiába felveszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!