A gyurcsányi szeretet nyelve

2020. október 30. 08:53

A helyzet az, hogy Gyurcsány Ferenc sosem viccel.

2020. október 30. 08:53
Knopf Alexandra
Magyar Nemzet

»Lehet a szeretet nyelvén politikai küzdelmet folytatni!« – hirdeti Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán. Olvassuk, és égnek áll a hajunk. Ugye mindannyian emlékszünk még arra, hogy milyen a gyurcsányi szeretet nyelve? Vagy esetleg ez egy vicc, amit csak mi nem értünk?

A helyzet az, hogy Gyurcsány Ferenc sosem viccel. Ezt megtanulhattuk már az évek során, mióta árgus szemekkel figyeljük tevékenységét. Azt is tudjuk, hogy Gyurcsány szeret provokálni, szereti, ha beszélnek róla, és ez még akkor is így van, ha a diskurzus nem feltétlenül az ő történelmi érdemeinek felemlegetéséről szól. Persze ettől függetlenül a volt miniszterelnök szeretetről és toleranciáról szóló megnyilvánulásaira általában az ember csak legyint: minek foglalkozzon vele, úgyis csak bosszantani akar. Gyurcsány Ferenc a legutóbbi, október 26-i okfejtésével azonban túllőtt a célon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 30. 19:25
Készülni kell. ...addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot. Akik meg még egyensúlyoznak: ideje magatokra találni, felébredni, élni! Vagy küzdtök a hazáért, vagy cinkosok lesztek. Vagy-vagy. Ez a bejegyzés mindenkihez szól.
Jógyerek
2020. október 30. 16:12
Gyurcsány, takarodj, vidd az összes haverod!
makapaka2
2020. október 30. 15:54
Ez a címeres gazember, hogy meri a szeretet szót a szájára venni????
nyugalom
2020. október 30. 13:21
A humorhoz intelligencia ész kell, egy lopott szőlész diploma???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!