Szijjártó mutassa be a luxusjachtozása számláit!

2020. szeptember 01. 11:45

Ha minden olyan rendben van, mint ahogyan azt állítják, akkor ennek nem lehet semmilyen akadálya.

2020. szeptember 01. 11:45
MSZP
MTI-OS

„Menczer Tamás külügyi államtitkár szerint Szijjártó Péter nyaralásával kapcsolatban nincs semmi probléma, hiszen a főnöke elmondta, hogy az adriai luxusjachtozása semmilyen formában nem érintett közpénzt.

Államtitkár úr, van itt azonban egy nem is olyan kis probléma, amit meg kellene magyarázni. A nyaraláson használt jacht napi bérleti díja 10 millió forint, amit a külügyminiszter a vagyonnyilatkozata alapján legálisan még egy napra sem tudna bérbe venni, így tehát adott a kérdés, hogy akkor miből is fizette a luxusnyaralást?

Az MSZP azt javasolja, hogy az egyre kínosabb magyarázkodás helyett Szijjártó Péter zárja rövidre az ügyet és mutassa be a luxusjachtozáshoz kapcsolódó számlákat. Ha minden olyan rendben van, mint ahogyan azt állítják, akkor ennek nem lehet semmilyen akadálya.

MSZP Országos Központ”

(MTI-OS)

 

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. szeptember 03. 11:25
Kívánom, a te golttgatyádról soha se szellőztessenek meg benn(e)fentesek ilyen bizalmas információkat, vendéglői klozetek közül pedig javaslom, válassz inkább budait!
Kristály
2020. szeptember 01. 20:56
Gyurcsány a fönököd is megmutathatná a villa adás- vétel szerrzödését hogy bizonyitson ja a zsidó elvitte magával Ausch wits-be és ott meg meglépett a kéményen .Na szolalj meg te faszi.
balbako_
2020. szeptember 01. 18:14
Ami nektek jár azt Gréczy már megmutatta! Csak nektek!
Dominium Magna Hungaria
2020. szeptember 01. 18:13
Előbb lássuk Athina papírjait
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!