Szijjártó ebédelni ment a helikopterrel

2020. szeptember 24. 14:46

A külügy teljes erővel megpróbálja eltitkolni, hányszor helikopterezett a miniszter, pedig a jelek szerint Szijjártó még haza is helikopterrel jár.

2020. szeptember 24. 14:46
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Egy szemtanú szerint Szíjjártó mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre – hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában... Az információ szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében – ezért kellett tehát a rendőrség VIP helikopterével lesietni és az üresen odaküldött Mercedesbe átülni. Az informátor képet is küldött a karámban leszállt helikopterről. A Külügyminisztériumhoz két hete írásbeli kérdéssel fordultam, hogy valóban Szíjjártó ment-e a rendőrségi luxushelikopterrel ebédelni, de még nem érkezett válasz.

Egy másik kérdésemre ugyan jött »válasz«, de csak annyi derült ki belőle, hogy a külügy teljes erővel megpróbálja eltitkolni, hányszor helikopterezett a miniszter. Pedig a jelek szerint Szíjjártó még haza is helikopterrel jár. Egy dunakeszi lakos ugyanis arról számolt be, hogy csak ő négy alkalommal volt szemtanúja annak, hogy a dunakeszi reptéren megjelennek az állami Mercedesek, majd megérkezik helikopterrel a miniszter úr és onnan autóval megy tovább – nyilvánvalóan haza... A mellékelt képek egy ilyen alkalommal készültek: a távoli fotókon nagy fekete limuzinok és a rendőrségi géphez hasonlító helikopter látszik a dunakeszi sportreptéren.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. szeptember 25. 17:17
Még mindig jobb, ha dolgozni jár egy miniszter, mint ha egy képviselő kémkedni magánrepülővel.
toef36
2020. szeptember 25. 16:40
Ön pedig szeretne WC-re menni vele? Ám tegye!
rókabácsi
2020. szeptember 25. 14:03
hát nem olyan hülye, hogy inkább a ló faszán ment volna!
tolan
2020. szeptember 25. 13:29
"Te, nyomorult állat! Ha találkozok veled Szekszárdon, szétverem a pofád...!!!" - egy Afganisztánban szolgált zsoldos szavai ezek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!