Sátánfattyú

2020. szeptember 14. 11:58

Gyurcsány, ez a Magyarországra szabadított sátánfattyú folyamatosan kavar.

2020. szeptember 14. 11:58
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

Fondorlatos politikai mozgása, nevezhetjük kígyózásnak is, igen alkalmas arra, hogy a magukat balliberálisnak tituláló eszmetársak gyűlöletét forrponton tartsa.

A bukott miniszterelnök vezette, a minden erejével Orbán Viktorra és szavazóira rázúduló baloldali martalóchad összetétele a normális emberek számára furcsa: ott van benne a bevándorláspárti Demokratikus Koa­líció, mellettük az éppen általuk széttépett szocialista párt főostobái, az egykor keményen rasszista Jobbik maradéka, a momentumos hülyegyerekek csapata és az álzöldek LMP-je. Összefogtak, és magukat szivárványkoalíciónak is nevezik. Minden okuk megvan rá, hiszen a világ ma haladónak tartott liberálnáci, lánykori nevén kommunista eszméi szerint semmiféle kisebbség nem maradhat ki soraikból.

A legesleghaladóbb hagyományuk a Gyurcsány-lelkű figuráknak az egyházellenesség. Az úgynevezett felvilágosodás óta gyilkolják az Európát ezer éveken át megtartó keresztény értékeket. Cseppet sem gondolkodnak, amikor a keresztény vallás és intézményrendszere tönkretételéhez a másik, mindennél erőszakosabb hit, az iszlám terjesztését is segítenék Európában. Hadműveleteikben a satnya ateisták – mint például a Momentum törtető fiataljai – mellett a hitükből kiszakított egykori katolikusokat is bevetik. Sőt egy-egy papot is előrángatnak néha a farzsebükből. Így történt ez Hodász Andrással, aki nem látott át a balliberális véleménydiktatúra képviselőin, és idióta propagandafiguraként hagyta magát bábjukká válni.

Ez a feltehetően hiú ember abbahagyta ugyan a baloldali agitátorokat szolgáló mutatványait, ám a gyurcsányi gépezet nélküle is tovább forgott. Szombaton például kiköpte magából bizonyos Ongjerth Hanna fogalmazását a Népszavában. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett hölgy számon kéri az egyházon, hogy miért állt le a népszerű Hodász. Ha az ex-népszabadságos kicsit is tájékozódna, már hónapokkal ezelőtt megismerhette volna Kiss Antal világos válaszát lapunkban arra, hogy Ongjerth Hanna állításával szemben miért nem »lapítanak és nem védik meg« a nem is kicsit magamutogató plébánost.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 15. 01:01
Pali,akkor te mi vagy?!
Valodi
2020. szeptember 15. 00:37
'Gyurcsány, ez a Magyarországra szabadított sátánfattyú folyamatosan kavar.' -höhöhö.... ugyan már! Egyedül hogy kavarhatna? Tekereg a párjával - valóságos Jing és Jang!
Gombóc XVI. Artúr
2020. szeptember 14. 20:00
Anno a rákosista Szabad Nép című újságban lehetett ilyen cikkeket olvasni a gonoszkizsákmányolónyugatikapitalistákról. A költő szavaival élve, Anna örök...
Claudius1
2020. szeptember 14. 19:14
https://444.hu/2020/09/14/diktatura-es-kompromisszum OLvassatok, értelmezettek hátha megértitek, hogy hogyan működik az imádott rendszeretek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!