Sivalkodó libsevikek

2020. szeptember 23. 07:31

Zsurzsán Anita szerint Schiffer András egy szélsőjobbhoz dörgölőző alpári troll.

2020. szeptember 23. 07:31
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu

„Aztán Antal Attila, az ELTE oktatója folytatta, aki Hadházyhoz hasonlóan azt hazudta, hogy az adás első felében a Leszboszon leégett menekülttábor károsultjain gúnyolódtunk. Nem, nem a károsultakon gúnyolódtunk, hanem azokon a kreténeken, az Antal Attilákon és Hadházy Ákosokon, akik még mindig ezt az álszent süket mantrát tolják, és nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni, hogy a tábort szándékosan gyújtották magukra néhányan, hogy ezzel kikényszerítsék, hogy Németország befogadja őket. És gúnyolódtunk a hasonlóan idióta németeken is, akik ennyire kiszámíthatóak, hogy beveszik ezt a gátlástalan hazugságot, rögtön, parancsra meghatódnak, és nekiállnak újra befogadni tömegeket, azok után, hogy a kormányuk és cselédsajtója eddig azt a mantrát tolta, hogy a menekültválság véget ért… És lám, már megint igazunk lett: Németországban tegnap már tüntettek is a jóemberkedő libsik, hogy igenis fogadják be az országukba ezeket a (menekülteket) gyújtogatókat.

Nehéz lenne kigyűjteni az összes idiótát, aki hisztizett a műsor valamelyik része, eleme, vendége miatt – de ezúton is köszönjük mindegyiküknek, hogy népszerűsíti azt. De meg kell még említeni az Antal Attila posztja alatt megjelent nettó elmebeteg Zsurzsán Anitát is. Ő az, aki forradalmi hevületében egy külföldön tartott előadásán annyit plagizált, hogy személye már a Mérce.hu számára sem vállalható. (El tudjuk képzelni azt a mélységet, amit már az ultrabalos Mérce.hu sem tűr.) Zsurzsán szerint Schiffer egy szélsőjobbhoz dörgölőző alpári troll. Schiffer. Szélsőjobb. Alpári. Világos, ugye?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ami személyes
2020. szeptember 24. 11:09
Schiffer az egyetlen ellenzéki aki valóban baloldali és egyben tud a "szellemi becsületesség" jegyében megnyilvánulni .
BőröndÖdön
2020. szeptember 23. 20:45
Szerintem a Bandinak anyagi nehézségei vannak...
ittésmost
2020. szeptember 23. 14:31
Zsurzsán egy moslékba dörgölőző alpári idióta troll.
dakotasámán
2020. szeptember 23. 13:49
"Sivalkodó libsevikek" kissé túl tolod a szekeret dzsesszi. a főnök meg, mondta, libernyákok. nem kell egyénieskedni, még nem tanultad meg? mindig a főninek van igaza korpáncs gyerek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!