Miniszterelnököm, Orbán Viktor találkozása Valóság nagybátyámmal

2020. szeptember 30. 07:55

Valaki a szemébe akarta mondani a valóságot.

2020. szeptember 30. 07:55
Gulyás Balázs
Magyar Hang

„Szóval a pitymallat jó miniszterelnökünket már a Korányiban érte, itt viszont olyan dolog történt, ami csak ritkán esik meg vele. Valaki a szemébe akarta mondani a valóságot. A kórházi randevú ugyanis az orvosi szobában kezdődött, ahol egy akkor már közel 24 órája szolgálatban lévő doktor képében jött el Felcsút Maradonája számára a faktumokkal való szembenézés ideje. A miniszterelnök kiképzőőrmesteri hangulatú faggatózására, hogy »ugye, hogy minden a legnagyobb rendben van itten is?« a kissé megszeppent orvos elmondja, hogy már csak 12 üres covidos ágyuk van. Ezt miniszterelnökünk sem hagyhatta annyiban, és azzal vágott vissza a dokinak, hogy na, de azért lélegeztetőgép az van dögivel, ugye?

Mire a felindultsága okán láthatóan felbátorodó gyógyító elkezdené mondani, hogy igen, a lélegeztetőgép (vagy az annak hazudott alvásterápiás készülék – a szerk.) az hegyekben áll, csak nincs személyzet, aki azt bekapcsolná. Az orvos mondata végén a jutasi őrmester Orbán már közbevág, nem engedi végigmondani. Nem ez a kérdés, hanem hogy most van-e elég (részben használhatatlan, részben személyzet nélküli) készülék – tanítja móresre az elgyötört – és ezen a ponton már biztosak lehetünk benne, libernyák orvost igazságszerető miniszterelnökünk.

Most, hogy ezt a problémát is sikeresen megoldotta, a videó rövidest véget is ér, hogy Vezénylő Tábornokunk továbbvágtathasson újabb sebeket gyógyítani. Egy újabb videó tanúsága szerint a szintén hajnali 7 óra 32 perc már a Kossuth rádióban éri őt ezen a pénteken, hogy tájékoztathassa birodalma népét a fejleményekről. Orbán uram azt mondja a rádió mikrofonállványának, hogy »nem loptuk mi a napot március óta, felkészültünk a második hullámra«. Miniszterelnökünk mindenre figyel, a mondat még rímel is, így kedveskedvén a verskedvelő választóinak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. október 01. 08:27
Talán el kellene olvasni Kuncze kommentjét. Abban legalább van méltóság. És végképp nem kellene Cseh Tamás (Bereményi) szövegekkel dobálózni az éppen aktuális fröcsögés közben, ahelyett, hogy a valóságot akárcsak a próbálkozás szintjén megpróbálná feltárni a magát frappánsnak képzelő szerző.
Toronyőr
2020. szeptember 30. 23:44
Ez a böhöm fasz a Fajkasházytól tanulhatta a "humorizálást".
matyi lúdas
2020. szeptember 30. 22:52
https://i.imgur.com/XZbfj5l.jpg
matyi lúdas
2020. szeptember 30. 22:52
https://i.imgur.com/mtnHdK7.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!