Magyarországnak ostoba és felelőtlen kormánya van

2020. szeptember 02. 11:06

Hibás például Semjén stüszivadász miniszterelnök-helyettes, aki elmegy Pannonhalmára évnyitóra és szemmel láthatóan tüntetőleg egyedüliként nem viseli a maszkot.

2020. szeptember 02. 11:06
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Tegnap a fiaim nagyon lehangoltan érkeztek haza az iskolából. Azt mondták hogy nagyon kellemetlen érzést okoztam nekik, mert azt javasoltam hogy hordjanak a tanórákon is maszkot – mint ahogyan egyébként azt papíron az iskolájuk intézkedése is javasolja. A valóságban azonban a tanárok ezt nem erőltették, bár rajtuk többnyire volt maszk. A gyerekek közül viszont az osztályban az enyémeken kívül senkin. Így az én két szegény fiam egyedül ücsörgött maszkban az osztályban. Nem nehéz elképzelni, mit érez egy kamasz amikor az osztályában egyetlenként kellene máshogyan viselkednie mint a többiek. Nagyon sajnáltam őket, természetesen én is az ő kezükbe kell, hogy adjam a döntést. De dühít az, hogy nem tudok nekik segíteni, amíg Magyarországnak ostoba és felelőtlen kormánya van, amelyik a járvány alatt is kormányzás helyett csak kampányol. Nem mer intézkedni, gyáva, de magabiztos, mert tudja, hogy a propagandagépezetével gyönyörű bűnbakot fog találni: a mocskos külföldet, akik beszennyezték az országunkat a vírussal.

Pedig ahogyan a mellékelt ábrák mutatja és ahogyan már óvatosan beismeri pl. Szlávik doktor is: a járvány berobbant. Mégis, mintha mi sem történt volna, tegnap elkezdődött az oktatás és mélyen felháborító, hogy néhány, többségében betarthatatlan, csében amúgy hatástalan látszat intézkedésen kívül semmit nem tesznek gyermekeink és családtagjaik megvédése érdekében.

Semmit nem kellett volna amúgy feltalálni. Az óraszámok csökkentésével, az oktatás (egyik nap az osztály egyik fele megy iskolába másik nap a másik ) segítségével lecsökkenteni az osztályok létszámát és így biztosítani tanulás közben is a gyerekek közötti távolságot. A maszkhasználatot pedig a felsőbb évfolyamokban kötelezővé tenni, mint ahogyan teszik ezt pl a sikeresen védekező Németországban. Utóbbi a tanórákon nálunk csak ajánlott és nem nehéz elképzelni hogy ebből mennyit fognak betartani a gyerekek. De ebben nem a gyerekek a hibásak. Hanem pl. Semjén stüszivadász, miniszterelnök-helyettes, aki pl. elmegy Pannonhalmára évnyitóra és szemmel láthatóan tüntetőleg egyedüliként nem viseli a maszkot. És hibás az a magát tisztifőorvosnak nevező hölgy , aki a járvány elején nagy- nagy magabiztossággal motyogta,  hogy a maszk nem hogy nem segít, de még káros is (miközben már a járvány elején megjelentek azok az egyértelmű tudományos evidenciákat tartalmazó cikkek amelyek ennek pont az ellenkezőjét bizonyították). Saját kitüntetésén pedig nevetve fittyet hány minden azóta mantrázott óvintézkedésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igazmagyar
2020. szeptember 03. 14:32
Doktor lyukas zokni elvtárs (szerencsére nem az enyém)! Neked még senki sem szólt, hogy totál hülye vagy? Akkor most én szólok! Akkora huzat van a fejedben, hogy az már nagyon kínos. Sajnos még nem fogtad fel (mert nincs mivel), hogy már mindenkit elárultál, csak gyalázkodni tudsz érvek nélkül, és egy ilyen hitvány senkiházi sokaknak lesz elrettentő a példa, milyen az amikor valaki meghülyül.
Bokros Birka
2020. szeptember 03. 11:34
Lóbroki Ákos is megszólalt, jól jártak az állatok, hogy nem praktizálsz már!
zakar zoltán béla
2020. szeptember 02. 21:45
egglik zokni
Kiscsillag
2020. szeptember 02. 21:21
Magyarországnak ostoba és felelótlen moslékellenzéke van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!