Magyarország nem igazi demokrácia

2020. szeptember 30. 19:11

Az Európai Bizottság jogállami jelentése megerősíti.

2020. szeptember 30. 19:11
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Orbánnak papírja van arról, hogy ami Magyarországon van, az nem jogállam és nem korrupcióüldözés

Az Európai Bizottság jogállami jelentése megerősíti: Magyarország nem igazi demokrácia, súlyos problémák vannak a jogállamisággal és a korrupció üldözésével. A ma közzétett hosszú jelentés kitér az igazságszolgáltatás, a korrupció, és a sajtó helyzetére is.

A legsúlyosabb állításokat a jelentés a korrupció kapcsán fogalmazza meg, ugyanis kimondták azt, amit Magyarországon már mindenki tud: ha a korrupció gyanúja a legfelsőbb körökre, az elitre vetül, akkor a magyar hatóságok semmit sem tesznek.

A bizottsági jelentéssel mára Európa számára is világossá vált, hogy hazánkban széles körben elterjedt a korrupció, ami ellen Orbán Viktor és az ügyészség semmit nem lép.

Itt az ideje, hogy a korábban az Európai Parlament által nagy többséggel megszavazott Lex Mészárossal – aminek a célja, hogy azok, akik korábban visszaéltek az uniós pénzekkel, ne kaphassanak további támogatásokat – végre érdemben foglalkozzon az Európai Bizottság, és megvalósítsa azt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. október 04. 16:37
Lex Mészáros ?Lol! Büdös hazaáruló buta k.rva.
Theresamari
2020. október 02. 12:52
Megnéztelek te műnő a tegnapi Orbán Balázs vitában : csak röhögcsélni tudtál, bólogatni, mekegni és úgy ugráltál a széken, mintha gimnasztikai labdán ültél volna, szánalmas hazaáruló vagy, a szellemi képességeid a lent a mocsárban, húzzál el innen de gyorsan, ha neked semmi nem jó , a hápogó donnát kacsa leszbikus barátnőddel együtt !!!!
syphax
2020. október 01. 15:06
"..Magyarország nem igazi demokrácia..." NEME??? HÁTAKKÓ MIJA ZAPÁD HÓTTKÓROS FASZA DE SZUKAÁLLAT...BAZZDMEG A JÓKÚRVA JERKE NAGYANYÁDAT TE HÜJEBAROMPICSA!!!
istvanpeter
2020. október 01. 12:47
Szégyen és gyalázat, hogy a már maga a Bizottság is hazugságokra és rágalmakra vetemedik. Abszolút nevetséges, hogy a Bizottság már abba is bele akar szólni, hogy a Parlament kit válasszon alkotmánybírónak, meg hogy Kúria fal a sárgára legyen festve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!