Köszönünk mindent Cornstein Úr!

2020. szeptember 17. 19:07

Az Ő munkája nélkül nem lenne ilyen kiváló a két ország kapcsolata.

2020. szeptember 17. 19:07
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Ma telefonon beszéltem David B. Cornstein leköszönő amerikai nagykövettel, aki az elmúlt két évben rendkívül eredményesen dolgozott az magyar-amerikai kapcsolatok fejlesztésén. Az Ő munkája nélkül nem lenne ilyen kiváló a két ország kapcsolata.

Köszönünk mindent Cornstein Úr, sok sikert kívánok Önnek a továbbiakban!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. szeptember 18. 09:40
Ő is, és az angol nagykövet is visszahozták azt a szellemet, kedvességet és tisztességet, ami kellene, hogy a diplomáciát jellemezze. Örültünk, hogy itt volt..itt voltak.
balbako_
2020. szeptember 18. 06:00
Nyitott volt felénk és ezzel máris nagyon sokat tudott tenni a kapcsolatok javításáért. A korábbi liberális népbiztosi szerepet játszó arrogáns nagykövetekhez képest üdítő kivétel volt.
Robur
2020. szeptember 18. 00:43
Amerikával is kiválóak a kapcsolataink? Kivel még?
gyaloggos
2020. szeptember 17. 21:40
S MIÉRT megy haza? ÁTGONDOLTAM még egyszer azt a mondatát, hogy ez túlmutat egy emberen! TEHÁT nagy valószínűséggel egészségi állapota miatt kényszerül ama lépésre! FORDÍTOK! VANNAK dolgok, melyek befolyásolásához kevés egy ember, kevés az ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!