Köszönjük a bizalmukat!

2020. szeptember 27. 21:54

A célokra, az eredményekre, Mohács jövőjére fogunk összpontosítani.

2020. szeptember 27. 21:54
Pávkovics Gábor
Facebook

„Tisztelt Mohácsi Polgárok,

az elmúlt egy évben egy tragikus esemény következtében a városunkban kialakult egy nem várt állapot. Sokan érezhették akkor is, hogy a helyzet méltatlan Mohács demokratikus múltjához. Ezúton köszönjük választóinknak, hogy kitartottak mellettünk és egyértelműen az elmúlt 20 év stabilitásának, sikereinek és társadalmi nyugalmának folytatása mellett tették le a voksukat.

Egy év tétova kényszerpályát követően ismét teljes erővel, feltűrt ingujjal, és a lakosságot megillető alázattal folytathatjuk a munkát szeretett városunkért, Mohácsért. Bízom benne, az elmúlt hetek, sőt hónapok sokszor gyűlölettől sem mentes hangnemét, az irányunkban megnyilvánuló igazságtalan sárdobálást felváltja az általunk mindvégig képviselt higgadtság és az egymás iránti tisztelt. A célokra, az eredményekre, Mohács jövőjére fogunk összpontosítani. Ahogyan a városi közgyűlés tagjaként is tettem, ezután polgármesterként is minden mohácsiért fogok dolgozni legjobb tudásom szerint.Köszönjük a bizalmukat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. szeptember 28. 11:59
https://i.imgur.com/fCY32oL.jpg
makapaka2
2020. szeptember 28. 11:36
HAJRÁ! EREDMÉNYES MUNKÁT KÍVÁNOK!
matykox
2020. szeptember 28. 09:06
Gratulálunk!! De ne felejtsétek el OTT SEM, hogy a következő 4 év után új meccs jön, és SOHA NEM LESZ vége a küzdésnek! Ahogy azt már Madách is megírta! Az ellenség se fogja abbahagyni, és nincs más választás, mint harcolni a trágyagrófok és szolgáik ellen.
states
2020. szeptember 28. 07:23
Méretes komcsináci verés volt a hétvégén, háromból hármat behúzott a Fidesz. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!