Ió, ció, infekció

2020. szeptember 18. 07:13

És akkor most jöhet a második hullám – szusszanthatott az egyszeri fideszes NER lovagrendi tag.

2020. szeptember 18. 07:13
Batka Zoltán
Népszava

És akkor most jöhet a második hullám – szusszanthatott az egyszeri fideszes NER lovagrendi tag, miután a magánrepülőgépe földet ért Mallorcáról, Ibizáról, vagy az Adriáról. Nagyjából így összegezhető a veszélyhelyzet lefújása óta eltelt három hónap kormányzati eseménytörténete. Igaz, az már a nyár elején megjósolható volt, hogy a folyamatos választási kampánykormányzásra berendezkedett Fidesz hogyan fogja várni a járvány őszre prognosztizált, második hullámát.

Villámgyorsan nővéreket toboroznak a kórházakba? Felpörgetik a tesztelést? A népegészségügyben felgyorsítják a döntéshozatalt, a kontaktkutatást, leépítik a felesleges a bürokráciát? Felkészítik az iskolákat a járványhelyzetre? Ugyan kérem. Egy olyan pártvezetésnél, amelynek a szuperegója évek óta egy Szun-Ce »Háború Művészetén« edződött politikai marketingügynök, ezek kábé szóba sem jönnek. Ezek ugyanis elhúzódó, rengeteg aprómunkát igénylő, hálátlan feladatok, amit a »nemzetnek« becézett 1,8 millió Fidesz-hívőnek sem lehet egymondatos győzelmi jelentésként eladni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. szeptember 20. 06:45
Faszbatka elvtárs ti már bizonyítottatok kétszer is 1. Tanács köztársasági akasztások és még mindig csodálkoztok Orgoványon és az igazolványon. 2. Felszaba dúlás utáni körömlehúzás, egymás akasztása, földelvétel, nyugdíjfelezés, szemkilövetés.
zsanett-kúnrum
2020. szeptember 18. 10:40
Keménykedik a fabatka
Rodolfo
2020. szeptember 18. 09:20
io,cio,igyal savat.
néhai Ch.Pilot
2020. szeptember 18. 09:05
Attól még, hogy a Népszava egy posztkomcsi szennylap, nem kellene egyfolytában hazudnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!