Gulyás Gergely beismerte, hogy spórolás miatt nem tesztelnek többet

2020. szeptember 11. 12:58

Itt az ideje, hogy az oligarchák további pénzelése helyett végre a magyarok biztonságára és védelmére fordítsák az adófizetők pénzét!

2020. szeptember 11. 12:58
Magyar Szocialista Párt
MTI-OS

„Gulyás Gergely szerint mivel a teszteket az adófizetők pénzéből fizetik, ezért nem szabad ész nélkül tesztelgetni mindenkit. Végtelenül cinikus megjegyzés ez egy olyan kormány tagjától, amely a munkavállalók és a munkahelyek védelme helyett az adófizetők pénzéből több százmilliárdos őrült pénzszórásba kezdett a fideszes oligarchák között.

Gulyás Gergely figyelmébe ajánljuk, hogy a szakértők szerint a közösségi terjedés megfékezése és a járvány lassítása érdekében minél több tesztelésre van szükség, és nem elég csak a tünettel rendelkezőket tesztelni. Továbbá jó lenne, ha azt sem felejtené el a miniszter, hogy az adófizetők a fizetésükből már megfizették az egészségügyi ellátás árát, így a tesztekét is.

Az MSZP ezért azt javasolja, hogy a kormány kezdje meg azonnal a tömeges és ingyenes tesztelést valamennyi munkavállaló, elsősorban a megfertőződés szempontjából magas rizikójú emberek, tehát az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok és a szociális szféra dolgozóinak körében. Itt az ideje, hogy az oligarchák további pénzelése helyett végre a magyarok biztonságára és védelmére fordítsák az adófizetők pénzét! Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága a legfontosabb éppen ezért úgy gondoljuk, hogy ezen intézkedések bevezetése nem tűrhet további halasztást.”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G r o s w e n o r2
2020. szeptember 12. 10:44
Hazudtok reggel, délben, este, hazudtok minenkor.
VeJoLa
2020. szeptember 12. 09:10
Tesztelni csak azt érdemes, aki vírushordozóként sok embert fertőzhet meg!
Hoked_ly
2020. szeptember 12. 03:24
Talán kellene egy kis VIZITDÍJ, mint nálatok maszopos csürhe!
linkeloe
2020. szeptember 11. 23:05
Kedves MSZP! ( ha ma még vagytok!) Gulyás a tesztelésekkel kapcsolatban, a mai kormányinfón IS azt mondta, hogy továbbra is a WHO ajánlásai szerint írják elő a teszteléseket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!