Gerald Knaus célja világos: Orbán Viktort kiiktatni

2020. szeptember 18. 09:03

A lázadozó keleti tartományok egyik újságja elkezdte kiteregetni a szennyest.

2020. szeptember 18. 09:03
Horváth József
Magyar Nemzet

„Az elmúlt hetekben az unió vezetői egyre idegesebbek lettek. A lázadozó keleti tartományok egyik újságja elkezdte kiteregetni a szennyest. – A hálátlanok! – mondták egyes uniós vezetők. – Minek néznek ezek a vadkeletiek bennünket? Pénzkiadó automatának? A Liliput Unió vezetője elővette fiókjából az Egyesített Elhárítást Elhárító Bizottság vezetőjének a levelét, és újra elolvasta.

»Tisztelt Tanács! Jelentem, lebuktunk, pedig én és az irányításom alatt álló szervezet mindent megtett ennek elkerüléséért. Ezek a rakoncátlan, megbízhatatlan, lázadozó keletiek rájöttek. Pedig mi meg akartuk őket tanítani kicsinek lenni. A Nagyföld, a Távoli Birodalom és a Hamburger szorításában a Liliput Unió csak úgy maradhat fenn, ha még kisebb lesz. Nem kell erős hadsereg, nem kellenek fegyveresek. Nem kellenek aktív és hatékony titkosszolgálatok. Kell viszont új értékrend. Az önfeladás, a határtalan befogadás, a feltett kéz kultúrája. Mert a liliputi élet nem számít. A pénz – amíg van – segíthet meggyőzni a keleti tartományokat.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 18. 20:58
Hitvány,3/3-as g@ci.
LAW AND ORDER
2020. szeptember 18. 19:25
Szellemes, lényeglátó írás! Látszik, hogy összefüggésekben gondolkodik a szerző. Erre nem képes a sok ostoba komcsi ügynök!
péterx
2020. szeptember 18. 14:48
Újabb szomorú látlelet a Gazdaságkor alapbetegségéről.
sagirdilsiz
2020. szeptember 18. 12:49
Kellett európai kisállatok nyomorúsága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!