Fejezzék be a hallgatók a rendbontást!

2020. szeptember 11. 11:50

Elveszik a lehetőséget azoktól, akik nem garázdálkodni, hanem tanulni szeretnének az egyetemen.

2020. szeptember 11. 11:50
CÖF-CÖKA
MTI OS

„Fejezzék be a hallgatók a rendbontást! Az elmúlt napokban a Civil Összefogás Fórum számtalan levelet kapott, amelyben támogatóink arra kérték Magyarország egyik legnagyobb nemzeti civil szervezetét, hogy tegyen határozott lépéseket a Színház- és Filmművészeti Egyetem kapcsán tapasztalható jogsértések visszaszorítása érdekében. A szellemi honvédőink egy része azonnali birtokvédelmi eljárás elindítását, kártérítési perek kezdeményezését, sőt egyesek büntetőjogi felelősségre vonást követeltek.

A mi álláspontunk szerint is fontos, hogy a szabadságjogok gyakorlása ne legyen visszaélésszerű, ne legyen öncélú és maradjon a magyar törvények által meghatározott keretben. Ennek megfelelően aggodalommal figyeljük azt a folyamatot, hogy a pártállam zsebszínészei által felheccelt diákok letérve a jogszerűség útjáról, megbénítják az egyetem működését, ellehetetlenítik a normális oktatást. A tüntetőkkel egyet nem értő diákokat megfélemlítik. Az első évesek bevonása pedig félrevezetésen alapul, hiszen még nem ismerhették meg az SZFE nevelési, oktatási rendszerét.

A most mélyen hallgató álcivil jogvédők, akik reggeltől estig az adóforintjainkat féltik, pontosan tudják, hogy a randalírozó tanárok és diákjaik mekkora kárt okoztak és okoznak. A Civil Összefogás Fórum ennek megfelelően első lépésként felszólítja a rendbontókat a szélsőséges viselkedésük azonnali befejezésére, továbbá arra, hogy felelős állampolgárként vegyenek részt az általuk okozott eszmei és anyagi károk helyreállításában.

Felszólítjuk továbbá az illetékes hatóságokat a jogsértések feltárása, és az arányos és szükséges intézkedések megtételére!
Hiába gondolják az ellenkezőjét, ők most a történelem sötét oldalán állnak, a kommunista szellemiség továbbélését szolgálják, miközben elveszik a lehetőséget azoktól, akik nem garázdálkodni, hanem tanulni szeretnének az egyetemen.

CÖF-CÖKA vezetősége”

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2020. szeptember 11. 16:12
Jogos, a fenntartó helyében már rég megtettem volna.
balbako_
2020. szeptember 11. 16:03
Aki nem akar tanulni, azt ki kell rúgni.
OberEnnsinnen
2020. szeptember 11. 15:09
IGEN, A 8 HÓNAPOS KATONAI SZOLGÁLATRA AZ SZFE HALLGATÓI IS JELENTKEZHETNEK! Javaslat a CÖF-nek, népszavazási kezdeményezésre: - Támogatja-e Ön, hogy a bírókat, a bíróságokat perelni lehessen? - Támogatja-e Ön, hogy az ilyen perekben a peres eljárást ne bíró, ne a bírósági szervezet tagja vezesse? - Támogatja-e Ön, hogy az az ügyész, illetve felettese, aki a nyomozást nem az összes fellelhető tény alapján végzi, az ügyészi munkától örök időkre eltiltásra kerüljön? - Támogatja-e Ön, a 8 hónapos alap-katonai szolgálat lehetőségét, önkéntes, szabad döntés alapján, 21 éves korig?
Pelso j.
2020. szeptember 11. 15:00
A szellemi és morális toprongy cöf üzengetés helyett inkább gyorsan szervezhetne egy békemenet a SZFE elé. Tettekért, nem pedig a fotelből szövegelésért vannak közpénzen tartva, ugyebár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!