Ezek tudnak kormányozni?

2020. szeptember 01. 14:42

A fertőzés gócpontjai itthon vannak. Kisebb, helyi közösségekben. Ezen a határzár nem segít.

2020. szeptember 01. 14:42
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ezek tudnak kormányozni?

Négy napja bejelentették, hogy lezárják a határokat. Minden ország piros zónába került. Aztán két nappal később kiderült, hogy persze vannak kivételek. Focisták, szurkolók, ingázók, talán a vadászok is, meg még ki tudja, kicsoda.

Tegnap hozzátették, hogy jöhetnek a csehek negatív teszttel, meg talán a szlovákok és a lengyelek is. Közben a teljes járványügyi szakma tisztességes érveléssel azt mondja, hogy az egésznek így semmi értelme.

A fertőzés gócpontjai itthon vannak. Kisebb, helyi közösségekben. Ezen a határzár nem segít. Akkor mi ez? Bizonytalanságba, őrületbe kergetnek százezreket, valóságos ok nélkül. Ezekre bízzuk az egészségünket, az életünket.

Ez lenne a kormányzás? Ez nem az. Ez esztelen kapkodás, rögtönzés, menekülés a felelősség elől. Pedig utol fogja érni őket a számonkérés. Nem dühvel, hanem megfontoltan, okosan, törvényesen. Mert megérdemlik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2020. szeptember 02. 10:13
A Nagy Böszme Elqró Fletó tényleg nem tudott kormányozni. A horvátországi nyaralók szerepének agyonhallgatása, kvázi letagadása bolsevosztikus "bepróbálkozás", ami nem sikerült.
khomeini
2020. szeptember 02. 07:15
Ezt hívják pinairigységnek. Azt irigyled tőlük, ami neked nincs.
kishegyi
2020. szeptember 02. 07:05
"Ezek" - tipikus proli megnyilatkozás. Nos, Elqurcsány, mióta megbuktál, azóta sem érted, miért. Az észt azt osztod, a fiatalokat próbálod behálózni, azt hiszed, hogy felejtünk? A kormány aktatáskáját sem viheted te, aki a privatizációt kihasználva loptad a vagyonodat és még neked áll feljebb? "Megcsinálom ezt a kurva országot." Hát megcsináltad. Láttuk, túléltük. Most pedig kussolj el végre olyan témában, amihez lófingod sincs. A fenyegetőzést pedig sürgősen hagyd abba te elfajzott bolsevik "képződmény", hogy a másik ótvar szavaival éljek.
Krupp Skya
2020. szeptember 02. 06:17
Feri bácsi jó a cím csak a kérdő jel felesleges, mint hogy a terád vonatkozó mondatban. Lásd! Ez nem normális?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!