Európa bajban van

2020. szeptember 01. 07:39

Az EU relatív gyengeségének okát Orbán Viktornak hívják.

2020. szeptember 01. 07:39
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Európa bajban van – mondja a kormányfő a Bledi Stratégiai Fórumon. Ha ő mondja! Sok a gond, de nem ott és nem azért, ahol és amiért Orbán az Uniót hibáztatja. Ő közös hadsereget akar. Ezzel semmi baj. De! Az Unió erejét közös hadseregén túl egységes szabályok és intézmények tömege, közös gazdaság, igazságszolgáltatás, közös szociális szabályok és egyebek teremtenék meg. Ezek egyikét sem akarja a kormányfő. Mi több, folyamatosan ez ellen harcol! Talán ő a legvehemensebben az összes vezető közül. Persze vannak még vonakodók, de olyan megátalkodott unióellenes politikus nincs még egy hivatalban, mint ő. Az EU relatív gyengeségének okát Orbán Viktornak hívják. Ha erősebb EU-t akarsz, akkor Orbánnak menni kell! És ehhez még hadsereg se szükséges.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazsu
2020. szeptember 03. 12:35
Hát ekkora barmot is régen lehetett már látni! Európa Orbán miatt gyenge, persze te kellenél oda, mindjárt erős lenne. Európa a saját bénaságától, alkalmatlan vezetőitől, az anarchiába fordult liberalizmusától gyenge.
rókabácsi
2020. szeptember 03. 09:02
HA EZ ÍGY VAN! AKKOR KURVA NAGY EMBER EZ A VIKTOR!
DNS.
2020. szeptember 02. 14:37
Menjél elvonóra utána nyilatkozzál ferike
Vén Csataló
2020. szeptember 01. 22:13
Bizony, bizony, hű de mennyivel "erősebb" lenne Európa, ha Magyarországon te, a szaros gödör aljából elővakart karrierbolsi trógerfattyú lennél a miniszterelnök, aki fegyelmezetten, minden kellemetlen önállóskodás és kérdés nélkül, Brüsszel helytartójaként kormányoznád az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!