Emelem a kalapom Soós Zoltán előtt

2020. szeptember 28. 17:03

Kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

2020. szeptember 28. 17:03
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Sok örömteli fejlemény történt tegnap a romániai helyhatósági választáson – magyar demokraták számára nem kevés tanulsággal. Gratulálok az RMDSZ-nek a remek eredményekhez. Kiemelkedő, nem túlzás: történelmi siker, hogy Marosvásárhelynek magyar polgármestere lett, emelem a kalapom Soós Zoltán előtt. Nem csak a győzelme miatt, hanem mert kampányával sikerült lebontania az etnikai szavazás korlátait a városban.

Bukarestben egy a budapestihez sok szempontból hasonló, antikorrupciós és zöld programmal sikerült megtörnie a régi pártok hegemóniáját Nicusor Dannak, akit örömmel várok a régió fővárosainak egyre intenzívebb együttműködésébe. A hazai politikára is érvényes tanulságokat gyarapítja a brassói és a temesvári civil karakterű jelöltek sikere is. Jó ha tudjuk itthon, mindig van mit, és mindig van kitől tanulnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. szeptember 30. 17:01
Gréczy is emelte a kalapját többször is és közben mondogatta, van kalapja, nincs kalapja és elmondta 112 szer.
matykox
2020. szeptember 29. 17:25
Harácsony, Budapest trágya-őrgrófja ravaszkodik. Azta, ez aztán bejön. Á, dehogy.
youngboy
2020. szeptember 29. 16:34
Meg a nagy szövetséges Fegyőr előtt is megemeled a kalapodat, gondolom. Amikor meglátták a magyarok, hogy a románok mellett kampányol (mint, ahogy annak idején a francia és az amerikai olimpiai pályázat mellett a magyarral szemben), erőt vettek a lustaságon és elmentek a magyarokra szavazni. Várjuk, 2022-ben ki mellett kampányol. Örülnek neki majd azok, akik mellett nem.
Tibesz26
2020. szeptember 29. 16:00
dögöly meg gyurcsányos gergely te rohadék szemétláda amiért száműzni merészelted szeretett országunk államalpitó királyáunk szent istván király szobrát dögöly meg a bandáddal együtt a pokolban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!