Hatalmas győzelem ez számunkra

2020. szeptember 16. 16:15

Nem dőlünk hátra, hanem fokozzuk erőfeszítéseinket.

2020. szeptember 16. 16:15
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A Demokratikus Koalíció európai minimálbért ígért és Egészségügyi Uniót. Sokan megmosolyogták, mi pedig küzdöttünk érte.
És ma az Európai Bizottság elnöke Egészségügyi Uniót és az európai minimálbér bevezetését ígérte meg.
Hatalmas győzelem ez számunkra és egész Magyarország számára. Céljaink megvalósítása karnyújtásnyi közelségbe kerültek! Nem dőlünk hátra, hanem fokozzuk erőfeszítéseinket arra, hogy az Egészségügyi Unió  és az európai minimálbér a lehető legjobban szolgálja a magyarokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. szeptember 19. 10:03
"..Ausztriában, pap (apáca) növendékek is részt vesznek a most ujra beinduló Greta Thunberg-féle tüntetéseken, mondván, hogy az Egyház is képviseli azokat az elveket." Nyilván LEGITIMÁLNI VÉLIK A HÜLYESÉGÜKET A KATOLIKUS EGYHÁZ MÉG MARADVÁNYOKBAN MINDÉG MEGLÉVŐ TÖREDÉK TEKINTÉLYÉVEL. EGYÉBIRÁNT AZ OSZTRÁK DE FŐLEG A NÉMET NŐI SZERZETESSSÉG MA MÁR ERŐSEN A "MARADVÁNY ELVEN MŰKÖDIK". AZAZ, AKI "MÁSRA" NEM JÓ, "MAJD JÓ LESZ APÁCÁNAK" LÓZUNG ALATT. A VICCES AZ, HOGY EZ NEMRITKÁN MÉG JELENTŐSEN IGAZ IS!!! Magyarországon viszont egészen más a helyzet. Nekem--katolikus férfiként--pl. van olyan ANGOLKISASSZONY APÁCA "BARÁTNŐM", AKI MATEMATIKUS, FIZIKUS (NEM MAZEMATIKA.FIZIKA TANÁR!, HANEM TUDÓS) É MÉGS RÁADÁSUL NAGYON SZÉP NŐ IS.
syphax
2020. szeptember 18. 08:50
Jani báá' egy orrfolyós-nyálcsorgató VÉNHÜLYE--úgyhogy 2 értelmes szót nem érdemes rá vesztegetni.Reménytelen kóreset az az AGG-KOMCSI.
Lolka-Bolka
2020. szeptember 17. 11:13
Ez a ficko egy igazi fasszopo mocskos gecy kurva ......a feri ezert bassza s kocat. ( vada) az is ocsmany , de a feri se egy pipacs ...... ezek ha pornot gorgatnak akkor az lesz a cime : kihanyom a belem baszas kozbe Pista...
NTLLK
2020. szeptember 17. 10:59
"dolgozzák ki a tisztességes minimálbér intézményét" Semmi "európai", mert ez a nő nem olyan hüje, mint... Tudja Dobcsány, ez a tipikus visful szinking, ha érti mire gondolok....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!