Cseh Kati félrebeszél

2020. szeptember 17. 11:11

A Momentum volt az, aki mindig is a migráció pártján állt.

2020. szeptember 17. 11:11
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

„»Egységes európai kiállást a női jogokért«

Ezt a tacepaot lobogtatta Cseh Katalin, a Momentum Che Guevarája a Facebookon. (Jó, tudom, Che férfi volt, de ma arra nem adunk, ki dönti el, hogy ki a férfi, vagy ki a nő, igazából olyan nincs is stb.) Íme:

»Idén 25 éves a Pekingi Cselekvési Program, a női jogok szempontjából az egyik legfontosabb emberi jogi dokumentum. Itt fogalmazták meg először a nemek esélyegyenlőségére vonatkozó átfogó politikai követelményt, ami arról szól, hogy az esélyegyenlőséget — köztük a nemek esélyegyenlőségét — a politikai döntéshozatali szervek minden politikai döntésük, akciójuk szerves részévé tegyék.

Negyedszázaddal a dokumentum megszületése után azonban azt látjuk, európai és tagállami szinten is rengeteg tennivaló van még ezen a téren.«

Érthetetlen Cseh Kati hozzáállása, hisz – legjobb tudásom szerint – ő momentumos. Márpedig a Momentum volt az, aki mindig is a migráció pártján állt. Fekete Győr András korábban azt hangoztatta, hogy a háború elől menekülő bevándorlóknak igenis joguk van belépni Európába, és a kontinensnek kötelessége őket elszállásolni és gondjukat viselni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Világlátó
2020. szeptember 19. 08:16
Hát, Gombóckám, viccesnek a te neved vicces. Viszont úgy tűnik, neked nincs fogalmad a valóságról. Én évekig dolgoztam Ausztriában, bőven van tapasztalatom migráns-ügyben. Na látod, az nem vicces.
enes
2020. szeptember 17. 17:49
Nem tanultam, csak hallattom a "buktatós" római jog tárgyról. Ha jól tudom, akkortól a mai AB határozatig igen sokat lehet olvasni a tulajdonról. Pl. kisajátítani csak teljes, azonnali, feltétel nélküli kártalanítással lehet. A mostani migri támogatók nem veszik észre, hogy egy igen nagy "tulajdon", a haza fog elveszni. Ha nem ismered a történelmet, átélheted újra. Hogyan is volt Erdély? Állandóan jöttek be a jöbb életért Óromániából. HÁT EZ VÁR RÁNK ISMÉT!!
matyi lúdas
2020. szeptember 17. 14:34
https://i.imgur.com/N2QzAHJ.jpg
matyi lúdas
2020. szeptember 17. 14:34
https://i.imgur.com/CY9IRot.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!