A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az ellenzék a vírustagadókhoz hasonlóan hárítja a valóságot

2020. szeptember 18. 19:26

Jelenleg a teljes ellenzék a bosszút ajánlja fel a szavazóinak, mint „programot”.

2020. szeptember 18. 19:26
Bálint Botond
Bálint Botond
PestiSrácok.hu

„A bolsevik utódpárt, amely az MSZMP elitjének második vonalából szerveződött, jellemtelen technokratákból, akik a saját kommunizmusuk után készek voltak felépíteni a saját kapitalizmusukat is, Gyurcsány Ferenc megjelenéséig még politikát csináltak, habár egyre gyengébb hatékonysággal. 2002 után kiderült, hogy az MSZP és az SZDSZ sem képes kormányozni, azért, mert az SZDSZ nem is akar, az MSZP meg alkalmatlan rá. Ennek hatására az MSZP elitje gyakorlatilag lebénult és Gyurcsány miniszterelnökségével gyakorlatilag meg is szűnt a párt.

Az MSZP 2004 óta nem játszik szerepet a magyar politikai életben, helyét Gyurcsány Ferenc vette át, aki egyedül a nárcisztikus igényeinek kielégítésére használja a politikai teret. Gyurcsány kiváló politikus, de a tevékenységének nincs a politikán kívüli tartalma, csak a hatalmat akarja; a politikai és gazdasági szereplőket, az államigazgatást, a külpolitikát, a magyar lakosságot csak személyes szórakozása tárgyaként, eszközeként használja. Az őszödi beszéd után pedig már senki sem hivatkozhatott arra, hogy ezt nem tudja Gyurcsány Ferenc személyiségéről. Gyurcsány szövetségesei pontosan tudják, bármennyire is romosak agyilag, hogy olyan embert juttatnak hatalomra, aki nem tud és nem is képes kormányozni. Felelősségük ezért gyakorlatilag határtalan és teljes.

Gyurcsány látványkormányzásán szocializálódott a jelenlegi teljes ellenzék, azok a jobbikosok is, akik LMBTQ-pártot csináltak a pártjukból. Az Orbán-gyűlöletük és fóbiájuk miatt egy pillantást sem vetett és vet egyetlen ellenzéki politikus sem a valóságra, sem a valós kormányzati cselekvésekre, csak a kommunikációs térben zajló politikai harcra koncentrálnak. Nem a kormányzást kritizálják, hanem a miniszterelnököt és a kormánypártokat gyűlölik. Ez nem politika. Az legfeljebb személyes ügy.

A kormányzás, annak célja, eszközrendszere teljesen elfelejtődött. A DK és Dobrev Klára programja az Európai Egyesült Államok, ennek a legviccesebb, tragikusabb kifejeződése. Dobrev azt hiszi, hogy ha EEÁ lesz, akkor neki nem kell majd kormányoznia, elég lesz csak a »hatalmat gyakorolnia«. Ami jól láthatóan a számára sem más, mint a bosszú. Jelenleg a teljes ellenzék a politikai – és egyre erősebben, a bolsevik típusú – bosszút ajánlja fel a szavazóinak, mint »programot«.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2020. szeptember 19. 11:12
Még szerencse, hogy a haza nem liberális kommunista, hanem a selymes lágy karjaival ölel bennünket a keblére.
sozlib_abschaum
2020. szeptember 18. 22:12
Miért, mit ajánljanak nem értenek semmihez ostoba luzerek. Az öldöklés viszont a vérükben van, mint a felmenőiknél.
BőröndÖdön
2020. szeptember 18. 20:46
Boti,ritka,nagy marha vagy. :) :) :)
Onurisz
2020. szeptember 18. 20:40
A szöveg kicsit modoros és túlfeszített, de rendben van, csak a címet nem értem. Mi köze ehhez a vírusnak? A vírust nem lehet tagadni, csak éppen egy átlagosnál ártalmatlanabb influenzáról van szó, amelytől 10-ből 8 ember még csak meg sem betegszik, a szövődményeitől pedig talán még annyian sem halnak meg, mint a szokásos influenzák esetében. Alighanem ezért hallgatják el. A világsajtó csinált körülötte egy kib.szott műhisztit, és már egyre többen érzik, hogy a király meztelen. Kormányunk is tudja, ezért homlokegyenest másként jár el, mint tavasszal, csak nem vallhatja be. Az ellenzék pedig kezdettől fogva úgy viselkedett, hogy minél rosszabb, annál jobb. Pechjükre ez a vírus veszélytelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról