Az őszödi lúdvérc

2020. szeptember 17. 08:12

A szenvedélyes igazságbeszédnek hazudott beismerő vallomás kiszivárgásának évfordulóján hazug gazembernek nevezem a csődbajnok pojácát.

2020. szeptember 17. 08:12
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A minap levelet kaptam egy fanatikus Gyurcsány-hívőtől, amiben leteremtett, mert szerinte vállalhatatlan stílusban fröcsögtem kedvencéről. Különösen azt nehezményezte, hogy őszödi böszmének neveztem a bukott kormányfőt, aki Balatonőszödön azzal kérkedett hallgatósága előtt, mennyi böszmeséget követett el kormányzás helyett. Szegény olvasómat most még inkább el kell keserítsem. A szenvedélyes igazságbeszédnek hazudott beismerő vallomás kiszivárgásának évfordulóján hazug gazembernek nevezem a csődbajnok pojácát.

Az, hogy miért hazug, nem szorul különösebb magyarázatra. Nincs egyetlen őszinte, hiteles megnyilvánulása sem. A legundorítóbb jelenet pályafutása során az volt, amikor Orbán Viktort próbálta leckéztetni azzal, hogy hazugságra nem lehet igaz országot építeni. Mondta ezt ő, aki azóta is hazudozik reggel, délben meg este. Sajnos akkor még bedőlt neki a magyar választópolgárok többsége, és nem adott elégtételt a sors az eltelt tizennégy évvel, mert nem sikerült őt eltüntetni a közéletből. Sőt azt kell látnunk, hogy egyre agresszívabb, és még azok sem tudják megfékezni, akik benne látják a sikeresebb ellenzéki politika legnagyobb gátját.

Így ma már nem őszintétlensége, hanem gazembersége a legnagyobb veszély, ami hazánkra leselkedik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. szeptember 18. 10:02
két = kár
matyi lúdas
2020. szeptember 17. 17:43
https://i.imgur.com/dGyJ3QT.jpg
adonyi29
2020. szeptember 17. 13:26
Gajdics ebben hiteles, hisz KISZkora ota ismeri a Boszmet
Aetius I
2020. szeptember 17. 11:34
Jogos. A szervilista populizmus seggnyaló média-munkásai is elég nagy károkat okoznak a népbutítással. Igaz kedves Ottó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!