A Tóth Bertalan

2020. szeptember 20. 07:43

Bizonyos Tóth Bertalan nevű senki, egy dupla nulla pedig visszavezeti az MSZP-t Gyurcsány altestébe.

2020. szeptember 20. 07:43
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Na most, semmiképpen ne kövessük el azt a hibát, hogy Mesterházy Attilát kinevezzük Noah Bertinus professzornak, de ha Mesterházy Attilát Tóth Bertalannal állítjuk párba, akkor bizony elég szembetűnő a különbség. A Mesterházy javára.

Tóth Bertalan tehát megméredzkedett a nagy versenyben, méghozzá nem mással, mint Tóth Bertalannal, és ebben az öldöklő, véres, nagy versenyben Tóth Bertalan bizonyult jobbnak. És ennek így kellett lennie.

Ugyanis egyfelől az MSZP története a hanyatlás története, a nagyformátumú gazemberektől (Horn Gyula) az egészen kicsike formátumú gazemberekig (Tóth Bertalan), másrészt az MSZP genezisénél fogva magában hordozza a Kunhalmi Ágneseket, vagyis a középszernél lényegesen alacsonyabb rendű lumpenproli apoteózisát.

És most ezek nyertek. Most ezek az MSZP elnökei. A Retkes Attila ezekhez képest Nietzsche volt. Vagy legyünk pontosabbak: Egy Jánosi György. (Van-e ki e nevet nem ismeri?) És természetesen ezzel sincsen semmi baj. Julius Cézártól Romulus Augustulusig még el kellett telnie némi időnek, Horntól Tóthig már csak ennyinek. Egy bizonyos Gyurcsány nevű moral insanity levezette a már összefüggéstelenül beszélő Horn Gyulát a szószékről, egy Bizonyos Tóth Bertalan nevű senki, egy dupla nulla pedig visszavezeti az MSZP-t Gyurcsány altestébe. (A háttérben Kunhalmi Ágnes vihog és becsukott ajtóknak szalad...)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ascriptor
2020. szeptember 21. 12:16
Hogy a Tóth Berralan egy senki lenne, nem tudom. Lehet. De hogy a Bayer Zsolt mondja meg, ki a VALAKI, az neccess.
Sörgőz
2020. szeptember 20. 22:19
Ha ez az epesav marta okádék megjelenhetett, akkor a Magyar Nemzet úgy nézhet ki, mint egy lyukas kétfilléres. Van, de minek.
Sulammit
2020. szeptember 20. 21:21
Kunhalmi Gyurcsány kebelén. :))) https://ezatuti.blogstar.hu/pages/ezatuti/contents/blog/49938/pics/lead_800x600.jpg
Bátya62
2020. szeptember 20. 20:49
Amikor nem igazán kéne megszólalni, vagy nem érzünk rá erős késztetés, jobb is ha nem tesszük! Vagy betűk mennyisége után fizetnek Zsóti? Ihletett kellet meríteni, vagy két liter borból? Mert ez kocsmai stílus. Aludd ki magad, de egy darabig ne is jelentkezz! Ebből nem kérünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!