A politikai zsarolást határozottan visszautasítjuk!

2020. szeptember 23. 18:59

Magyarországon továbbra is csak a magyarok fogják eldönteni, kikkel szeretnének együtt élni.

2020. szeptember 23. 18:59
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Magyarország az elsők között hívta fel a figyelmet a tömeges migráció hordozta potenciális veszélyekre. Ezeket a veszélyeket Brüsszelben több éves fáziskéséssel vették tudomásul és most mégis Magyarországnak akarnak ultimátumot adni. A migráció tekintetében a kezdetektől fogva egyértelmű, határozott és változatlan Magyarország álláspontja:

  • Az Európai Uniónak arra kell törekednie, hogy a segítséget vigye oda, ahol arra szükség van, ne pedig a bajt hozza Európába. Közös felelősségünk segítő kezet nyújtani a kibocsátó országok számára, hogy azok megfelelő életkörülményeket garantálhassanak állampolgáraik számára, így senki se kényszerüljön elhagyni hazáját.
  • Magyarország támogatja az Európán kívüli hotspot-ok létrehozását, amelyek lehetővé tennék a menedékkérelmek helybeni feldolgozását.
  • Az EU és a schengeni övezet külső határait minden szakaszon meg kell védeni.
  • Magyarország nem támogatja a kötelező elosztást, de megvédi a közös határokat, így elvárható, hogy az EU ugyanannyi támogatást nyújtson Magyarország számára, mint más külső határokat védő schengeni országnak. 

A fenti álláspontunk mellett kiállunk, a politikai zsarolást pedig határozottan visszautasítjuk! Magyarországon továbbra is csak a magyarok fogják eldönteni, kikkel szeretnének együtt élni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. szeptember 24. 08:33
Ettől az iránytól nem szabad eltérni. (És amíg ez a kormány van nem is fog letérni.)
Mr.Falafel
2020. szeptember 24. 06:33
Én annyiszor tíz migránst fogadnék be, ahány bolsevik patkány ellenzi a kormány kiállását. Egyszerűen a lakásaikba, házaikba telepíteném a migriket és mindet covid-fertőzöttnek nyilvánítanám. Karantén, otthon, összezárva velük.
Bell & Sebastian
2020. szeptember 24. 00:18
Összhangzattan A déjá vu, tudálékosabban: paramnézia, érzése attól kapja el az emberfiát plusz romák, mert a bal fél gyorsabb, mint a jobb. Maga a szöveg szinte kiált a nagyoperává feldolgozásért. A zene megszerzésére zárt körű, meghívásos pályázatot írnak ki.
MayorAnna
2020. szeptember 23. 23:00
'Magyarországon továbbra is csak a magyarok fogják eldönteni, kikkel szeretnének együtt élni.' Fönti állítás igazságtartalmát árnyalja ez a dokumentum videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1169&v=x8o9JX2rX8E&feature=emb_logo&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202009
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!